Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 20 Декември 2006 година

bTV

06:00
Маймуни роботи
07:00
Тази сутрин
09:30
Бон Апети
10:00
Искрено и Лично
10:55
Треска за злато
11:00
Трудна любов
12:00
bTV Новините
12:30
Шоуто на Слави
13:30
Къде си татко?
14:30
Любов или измама
15:20
Треска за злато
15:30
Соник Х
16:00
Търговски център
16:30
Горчиво!
17:00
Земя на страстта
17:55
Треска за злато
18:00
Какво харесвам в теб
18:30
Вот на доверие
19:00
Часът на новините
20:00
“Луи де Фюнес: Отново в Сен Тропе
22:00
bTV Новините
22:30
Шоуто на Слави
23:30
Всички обичат Реймънд
00:00
“Джесика” - 2 част
02:00
Земя на страстта /п/
03:00
Профилактика

Диема +

07:00
Абсолон с Кристоф Ламбер, Лу Даймънд Филипс, Рон ПърлманГодината е 2007. Мястото - Земята. Светът е пред унищожение от загадъчен вирус, резултат от изсичането на дъждовните гори. Поразено е половината човечество. Единственото спасение за хората, за да не изчезнат като биологичен вид, е Абсолон - новооткрито лекарство, което не лекува, а само спира развитието на болестта, ако се приема ежедневно. Но има една важна подробност - Абсолон се извлича от растение, виреещо единствено в дъждовните гори. Само онези, които могат да си го позволят, ще оцелеят. Един ден е открит трупът на учения, открил Абсолон. Полицейският инспектор Норман Скот, разследващ убийството, ще се сблъска с безброй предизвикателства, от чийто изход зависи бъдещето…
09:00
Торнадо с Тея Гил, Стив Браун, Джералд МакрейниДжералд Макрейни е в ролята на съвестния метеоролог Джейк Арлидж. Той изобретява устройство, с което безпогрешно да предвижда появата на торнадо, но не успява да докаже преимуществата му. Всичко се променя, когато дъщеря му Дий (Тея Гил) и бившето му протеже Марк Скот (Стив Браун) застават зад него в опитите си да спасят цял град от наближаващо торнадо. Филмът е сниман в Уинипег, Манитоба за невероятно трескави 13 дни.
11:00
“Мач от Висша английска лига” - Чарлтън – Ливърпул ПОВТОРЕНИЕ
14:50
Зовът на морето” със Силвио Орландо, Паоло Чирио, Микеле Разо По време на свое посещение в района на крайбрежието на Южна Италия, където е живял като малък, богатият бизнесмен Луиджи е дълбоко трогнат от трагедията, сполетялата неотдавна негов далечен роднина. Майката на тинейджъра Розарио е била убита, а баща му е в затвора. Благодарение на Луиджи, без особено желание, Розарио е откаран в дом за проблемни деца, управляван от свещеника Дон Лоренцо. С големи усилия Луиджи тласка Розарио към сина си Матео, в следствие на което, между момчетата бавно и мъчително се заражда приятелство. Когато силното присъствие на Розарио започва до вдъхновява объркания Матео да възстане против бащиния авторитет, дълбоко вкоренените комплекси на Луиджи за произхода му, се появяват отново. Крехкото доверие между тях тримата е застрашено, тъй като емоционалните бариери между различните култури, класи и поколения стават все по-очевидни…
16:45
“Нора” с Юън Макгрегър, Сюзън Линч, Андрю Скот Филм за изпепеляващата любов между писателя Джеймс Джойс и свободолюбивата Нора Барникъл. Нора е чувствена, остроумна, смела и неспособна да бъде контролирана от никого, млада жена. Късно нощем тя се разхожда из Голуей, облечена като мъж, за да се среща със своя любовник. По-късно, когато е заплашена от чичо си Томи да бъде изпратена в манастир, Нора избягва в Дъблин и започва работа в един хотел. Когато един ден Джеймс Джойс нервно я заговаря на улицата и тя се усмихва, той се влюбва мигновена в нея. Джойс лавира между ревностната вяра в собствения си гений и страхът, че творбите му никога няма да бъдат публикувани. Двамата с Нора чувстват, че за тях двамата няма нищо, което да ги задържа в Ирландия и заминават за слънчева Италия.
21:00
Мениджър Диема
21:45
“Мач за Карлинг Къп” - Нюкасъл - Челси ДИРЕКТНО
01:15
“Мач от Висша английска лига” - Арсенал - Портсмут ПОВТОРЕНИЕ
05:20
Зовът на морето” със Силвио Орландо, Паоло Чирио, Микеле Разо

Диема 2

06:00
Дете наречено Иисус /3 еп./ с Матео Белина, Ирене Папас, Кармен Сан МартинТелевизия “Диема +” предлага на своите зрители филма “Дете, наречено Иисус”, който ще се излъчи три поредни вечери. За първи път в телевизионния ефир е показана историята за детството на Иисус Христос, за която дори в Библията има много малко данни. Филмът разказва за драматичните събития в семейството на Йосиф и Богородица, принудени да изоставят дома си във Витлеем, за да избягат от гоненията на Ирод. На фона на зловещата война между римляни и зилоти са показани семейни отношения, изпълнени с любов и взаимно уважение, с майчина нежност и бащина грижа. Въпреки загадъчния си ореол, който загатва за свещена същност, Иисус е типично седемгодишно дете, което прави бели с приятелите си, което не внимава в уроците и задава типични за възрастта си въпроси. Но и не толкова типични.
08:00
Съкровището на Дамаск” - 1 част с Франко Неро, Валери Каприски, Вен Газара, Ранди ,Ингерман, Алесандро Спердути
10:30
Време за готвене” кулинарно предаване
12:30
“Арлекин: Игра на търпение” с Крис Потър, Чанда Уест, Пола Абдул
16:00
Мактуб - Законът на пустинята /ІІІ част/ с Рутгер Хауър, Карол Алт, Омар ШарифРазочарован италиански певец емигрира в Германия, след като групата му се разпада. В Хамбург среща младата германка Мариес Грета и се влюбва в нея. Две години по-късно се ражда синът им Паоло и животът на Микеле се завърта около новата му роля на съпруг и баща. Но един ден той среща Ремо, барабанистът от бившия му бенд. Ремо е наивен мечтател и непоправим комарджия. В усилията си да възвърне предишната си слава и богатство, той е въвлечен в трафика на наркотици. В момент на паника и против волята си, барабанистът забърква Микеле и семейството му в зловеща игра, която води след себе си серия от убийства, включително това на Грета и на самия Ремо. Всичко това превръща някогашната идилия в кошмар. Сега Микеле трябва да пази Паоло, който е станал свидетел на убийството на Ремо. Двамата са принудени да бягат към Италия, преследвани не само от банда мафиоти – убийци, но и от немската полиция, която се опитва да им помогне. Микеле не може да се довери на никого и решава да се бори сам, за да спаси живота на сина си.
18:10
Време за готвене” кулинарно предаване
19:30
ДЕНЯТ” информационна емисия
21:30
ДЕНЯТ” информационна емисия
22:00
“Мач от Испанската Примера Дивисион” ДИРЕКТНО
02:00
ДЕНЯТ” информационна емисия /повторение/
04:05
Събота, неделя, понеделник със София Лорен, Лука де Филипо, Алесандра МусолиниРоза и Пепино живеят във веселото градче Позуоли, близо до Неапол, и не се различават по нищо от останалите семейства в околността. Типично е и всекидневието им, то е същото, като на много двойки зад портите на домовете. Житейската философия на Роза се свежда до функциите на готварската печка и количеството подправки в храната, а смешната ревност на Пепино го прави истински прототип на представата за неаполитанец. Всъщност, най-стойностният елемент в тази простичка фабула е неусетното развитие на образите, което успяват да постигнат звездите на италианското кино. София Лорен в ролята на Роза трансформира героинята си от ограничена провинциалистка в истинска интригантка, която ще накаже съпруга си за неговия домашен тоталитаризъм. От своя страна, Лука деФилипо разкрива неподозирани черти в характера на своя Пепино, който, оказва се, освен обикновен ревнивец и егоист, е също нежен, чувствителен мъж на средна възраст, за когото съпругата е най-ценното, което има.

Диема Фемили

07:00
Езеро на съдбите” 93 - 94 еп.
08:00
Футболни съпруги” 30 еп.
09:30
Тарзан” 16 еп.
11:00
Езеро на съдбите” 93 - 94 еп.
12:45
Телестар
14:00
Футболни съпруги” 30 еп.
16:00
Шотландски боец” 7 еп.
17:00
“Пипи дългото чорапче” 19 еп.
18:00
Невинната ти” 48 еп.
20:00
Обир посред бял ден” 3 еп.
22:00
Футболни съпруги” 31 еп.
00:00
Шотландски боец” 8 еп.