Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 23 Декември 2006 година

bTV

06:00
Физиотоника
06:30
Бон-Бон
07:00
Звездни рейнджъри
08:00
Бидаман
08:30
Кой е по-по-най
09:30
Споко player
10:00
Огледала
11:00
Бон Апети /събота/
11:30
Глобусът
12:00
Десетте най-…
12:30
Най - смешните животни и хора на планетата
13:00
Добър или лош
14:30
Survivor BG - мейкинг
15:00
Анатомията на Грей
16:00
Такъв е животът – Сватбата
17:00
Море от любов
18:00
Пирамида
19:00
Часът на новините
20:00
“Договор за Дядо Коледа”
21:50
Аламинут
22:00
bTV Новините
22:30
Белият Зъб
00:30
Сезонът на мечтите
02:10
Такъв е животът – Сватбата
03:10
bTV Новините
03:40
Огледала
04:30
Глобусът

Диема +

07:00
Няма балами с Пол Нюман, Брус Уилис, Мелъни Грифит, Джесика Танди Един очарователен 60-годишен строител все още търси истините в живота. Той отказва да порасне, но дали така мисли съдбата? Пострадал по време на работа, той завежда дело срещу работодателя си. Следват куп ситуации, които го карат най-накрая да намери смисъл в живота си.
09:00
Завръщането на Сандокан/І част/ с Кабир Беди, Ромина Пауър, Франко НероДжим Хоукинс има търговски кораби, които с всички сили се старае да опази от развилнялия се опасен пират капитан Севидж. В опитите си да избяга от Севидж, Джим акостира на непознат бряг, където среща очарователна млада жена и се влюбва в нея от пръв поглед. Оказва се, че тя е единствената дъщеря на Лонг Джон Силвър, негов приятел в миналото, който е излъгал доверието му. Сега обаче от предишния Силвър няма и помен. Джим го заварва остарял, променен и съсипан от смъртта на съпругата му. Оказва се, че Севидж също познава семейство Силвър. Пиратът се надява чрез тях да се домогне до съкровище, скрито на тайнствен остров. Дали баща и дъщеря Силвър отново ще се възползват непочтено от възкръсналото доверие на Джим?
12:40
ТЕЛЕСТАР
14:00
Време за пари телевизионна игра
14:45
ДИРЕКТНО Мач от Висша английска лига - Фулъм - Уест Хям
19:15
Време за пари телевизионна игра
22:20
Огнена пустиня - 2 част с Антъни Делон, Клаудия Кардинале, Франко Неро, Вирна ЛизиХеликоптер се разбива в пустинята Сахара. Екипажът загива. Само едно невръстно дете оцелява по чудо. Емир Тафуд, който няма деца, го отглежда като свое. Когато навършва 25 години, Бен решава да потърси истинските си родители. В Казабланка се запознава с френския готвач Жако, който го взема със себе си в Монте Карло. Двамата намират майката на Бен - Кристин. Тя му казва, че баща му е бил учен, изпратен на тайна мисия в Африка. Кристин иска Бен да остане в Монте Карло и да поеме фирмата й, но Бен иска да живее в Белем с любимата си, Амина. Постепенно Бен разкрива ужасяваща тайна: вторият съпруг на Кристин, Франсоа, е виновен за смъртта на баща му, който открил ценни минерали в Сахара. След ожесточена борба, Бен най-сетне успява да избави страната си от алчността на западняците.
01:45
Блясъкът на чистия ум с Джим Кери, Кейт Уинслет, Илайджа Ууд"Блясъкът на чистия ум" е създаден от прочутия писател Чарли Кауфман и режисьора Мишел Гондри. Цяло съзвездие от актьори блестят в този комичен и затрогващ поглед към раздялата, отчаянието и изцелението. Джоел (Джим Кери) е изумен да научи, че от главата на приятелката му Клемънтайн (Кейт Уинслет) е изтрита бурната им връзка. В отчаянието си той се свърза със създателя на процеса д-р Хоуърд Майерцвайк (Том Уилкинсън), за да се подложи на същото лечение. Но когато спомените за Клемънтайн започват да избледняват, Джоел внезапно осъзнава колко много я обича. Сред звездите в тази история са също Кирстен Дънст, Марк Руфало и Илайджа Ууд, които превръщат “Блясъкът на чистия ум” в незабравим филм, който “Daily Miler” определя като “остроумен, оригинален и забележително ексцентричен”.
05:05
Наследството с Лиса Верлиндер, Карина Скандс, Гита Ньорби Увлекателната драма на забележителния датски режисьор Пер Флай разказва историята на един мъж, променен от властта. Кристофър е наследник на огромно богатство, изоставил семейния бизнес. Той води спокоен семеен живот със съпругата си Мария, красива актриса. Неочаквано обаче баща му се самоубива и Кристофър трябва да се завърне в Дания, за да заживее отново живота, който някога е загърбил. Това, което заварва в родината, е почти банкрутирал бизнес, шурей – интригант и властна майка, изискваща от него да установи контрол над семейните дела. Кристофър е изправен пред дилемата да избира между лоялността към фамилията и жената, която обича.

Диема 2

06:00
55 дни в Пекин с Чарлтън Хестън, Ава Гарднър, Дейвид НивънКитай, Пекин 1900 г. Движение на фанатици, наречени боксерите, напада всички чужденци. Гаранция за безопасност нямат дори посолствата. Изправени пред рисковете на гражданска война, чуждите дипломати си организират въоръжена охрана. В Пекин пристига майор Мат Луис - със специална мисия да осигури безопасността на американския посланик. Заедно с генералния консул на Великобритания, сър Артър Робинсън, те превръщат посолството в същинска крепост. Битката продължава. Тази история за смелостта и саможертвата, базирана на действителни събития, изобилства от батални сцени и специални ефекти.
08:30
Време за готвене кулинарно предаване
12:00
Извън контрол с Жан-Клод Ван Дам, Томас Арана, Лора Елена ХарингЗа първи път от много години тайният агент на НАТО Жак Кристоф пътува из Европа с жена си Маделин и децата си – 17-годишният Итън и 15-годишната Бейли. Както винаги обаче, почивката им не трае дълго. Телефонно позвъняване информира Жак, че трябва да бъде изпълнена особено рискована задача. В Източна Европа мистериозна жена в черен костюм е успяла да проникне в добре охранявана лаборатория и да открадне малка чанта със смъртоносен вирус. Тайният агент трябва да се пребори с експертен отряд от международни терористи, за да спаси семейството си, пътниците във влака и света. “Извън контрол” е вълнуващ екшън с много международен шпионаж, сензационни бойни сцени, влакови катастрофи и смъртоносен вирус.
14:00
Фатални жени със Сигърни Уивър, Дженифър Лав Хюит, Рей Лиота, Джийн ХекманДуховита, забавна и скандална комедия за безпогрешен екип мошенички. Макс и Пейдж са майка и дъщеря, изкусителни и безцеремонни. Макс набелязва богати мъже, подлъгва ги да се оженят за нея, а после не по-малко очарователната Пейдж ги прелъстява, като дава решаващ коз в ръцете на Макс, която освен с развод, се сдобива и с зашеметяваща сума от излъгания си съпруг. След поредната им жертва - Дийн, шеф на гараж за крадени коли, те се отправят към Палм Бийч, Флорида за последния си голям удар. Макс и Пейдж си набелязват най-богатата мишена досега: цигарения магнат Уилям Тенси без да подозират, че Дийн, разярен, но все още страстно увлечен по прелестната си съпруга, е по следите им!
16:45
Диема СПОРТ
19:30
ДЕНЯТ информационна емисия
22:00
ЗАПИС ЛИГА 1 /Франция/ - Лион - Монако
01:50
Саки и Винцети с Джан М. Волонте, Сирил Кюсак, Рикардо КучолаПрез 1920 година италианските анархисти Никола Сако /Рикардо Кучола/ и Бартоломео Ванцети /Джан Мария Волонте/ са осъдени на смърт с лъжливо обвинение в грабеж и убийство. Истинската причина за гоненията срещу тях са политическите им убеждения и това дело остава пример за срам и лицемерие в човешката история.

Диема Екстра

06:00
Камуфлаж с Лесли Нилсън, Ванеса Ейнджъл, Уилям ФорсайтМарти Макензи е некадърен актьор с интерес към криминални разследвания. Така той се запознава със свадливия детектив Джак Потър и успява да измоли от него да поработят заедно. Двамата трябва да предприемат тайно проучване в занемарено градче, където се подготвя убийството на богат собственик на рудник. Там Марти открива, че детективската професия съвсем не е детска игра.
07:35
Нещата, които можеш да кажеш за нея с Глен Клоуз, Камерън Диас, Холи Хънтър, Калиста Флокхарт,Кати Бейкър, Валерия ГолиноПет жени. Пет различни съдби. Несподелена любов, самота, щастие и отчаяние се редуват в лабиринта на живота… Филмът е изграден върху отделни фрагменти от живота на героите, чиито съдби се преплитат в ежедневието. Всеки мини епизод има и самостоятелно подзаглавие, собствени персонажи и собствен сюжет. Доктор Кийнър се грижи за своята майка инвалид. Тя постепенно разбира, че, покрай грижите за болната, животът просто я е отминал. Ребека е банков мениджър, чийто живот се е превърнал в сделка. Разбрала за “непланираната” си бременност, тя осъзнава, че една жена от улицата знае повече за живота й, отколкото самата тя. Роуз е самотна майка, която не е сигурна, дали трябва да продължи романтичната си връзка с мъжа, настанил се в къщата от другата страна на улицата. Кристина е млада жена, която се бори с нарастващата си депресия. Тя се грижи за своята умираща любовница, болна от рак. Кати е полицай. Тя разследва самоубийството на свой съученик, самотник също като нея.
11:00
В неизвестност със Стивън Сегал, Ида Новаковска, Агниешка ВагнерБили Рей Лансинг (Стивън Сийгал), бивше тайно ченге, поема най-смъртоносната си мисия, когато открива, че поощрителната програма, която той използва, за да помогне на младо момиче, е всъщност мрежа за трафик на хора. Оглавена от висш престъпен бос, операцията струва милиарди – а момичетата са продавани и търгувани по цял свят. Решен да сложи край на тази операция, Лансинг трябва да използва всичките си способности, за да унищожи престъпната мрежа.
14:20
Клетвата с Джак Никълсън,Мики Рурк,Сам Шепърд Като режисьор Шон Пен гради разтърсваща драма по романа на Фридрих Дюренмат “Клетвата”. Страхотната музика на Ханс Зимър безпогрешно партнира на визията и на актьорската игра, чийто връх с лекота изкачва ненадминатият Джак Никълсън. В орбита около него кръжат Робин Райт Пен, Ванеса Редгрейв, Мики Рурк, Сам Шепард, Бенисио дел Торо. В разгара на вечерното парти за пенсионирането на ченгето Джери Блек се разнася новината за поредното убийство в околностите на Рино. Жертва пак е русокосо момиченце в червена рокля. Хората са ужасени, родителите - в покруса. Точно пред тях старото ченге се заклева в собственото си спасение, че ще открие злодея. В жестокото престъпление е заподозрян местен индианец – психар. Притиснат от следователя, той прави самопризнания и се гръмва в главата. Но дали жертвите наистина са отмъстени? Следва ново изнасилване и убийство. Блек подхваща свое разследване. Клетвата го е дамгосала завинаги. Но цената, която трябва да плати за нея, подготвя личната му трагедия. Шон Пен режисира двучасовата лента със силна ръка, без излишна сантименталност и натурализъм. “The Pledge” е обявен за лента на годината за 2001-ва, има две номинации - за “Златна мечка” и “Златна палма”.
17:00
ДИРЕКТНО Мач от Висша английска лига - Нюкасъл - Тотнъм
21:40
В капан с Айс Ти,Кол Бартлет Да спиш със съпругата на шефа си е наистина възбуждащо, но за Кайл Грифин това се оказва началото на големи проблеми. На младежът предстои да вземе диплома за архитект, когато е нает от голяма и престижна фирма. Пред него се открива светло бъдеще, но неусетно той се оказва оплетен в любовна афера с жената на началника си – Барбара. Младата жена има тъмно минало, за което държи да не се разчува. А Кайл се оказва на погрешното място в погрешния момент – един труп очевидно ще разбули тайната на връзката му и ще срине света около него.
01:00
Изкупление с Уилям Дефо,Стив Бушеми,Мики РуркРон е осъден за притежание на марихуана. В затвора младежът неочаквано попада под крилото на тартора Ърл Копан, който развива бащински чувства към новака. Филмът проследява тази необичайна връзка и изучава нейната природа – участието на Рон в компанията на Ърл, начинът, по който младият човек се вписва в групичка рецидивисти и закоравели престъпници, зараждането на расизма като убеждение, поглъщането от мрака на твърдия наркотик. Ще успее ли затворът да превърне Рон в животно?