Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 08 Декември 2006 година

Диема +

07:00
Удобна мишена с Тод Йенсен, Надя Конакчиева, Христо ШоповДжим Джейкъбс и Ник Карлтън са приятели от деца, които работят по операция, провеждана от ЦРУ в Чечня. При внезапно нападение на въстанически отряд са ликвидирани всичките им колеги, а само Джим и Ник успяват да се спасят. Пет години по-късно Джим получава странно обаждане. Тайнствен женски глас му съобщава, че приятелят му се намира в затвор в балканската страна Горна. Джим търси съдействието на ЦРУ, за да бъде освободен Ник, но получава отказ с мотива, че приятелят му е издал секретна информация. Въпреки че е посъветван да стои на страна, Джим решава сам да установи, дали Ник е виновен, или не.
09:00
Истинската Маккой с Ким Бейсинджър, Вал Килмър, Терънс Стамп Изпечена обирджийка най-сетне излиза от затвора, готова да започне на чисто. Но всичко много се е променило, а миналото не може да се изтрие просто така. И престъпниците не са я забравили. Искат “последен” обир. Тя трабва да го направи. И да се измъкне жива.
13:00
Сладките 16 с Ан Мари Фултън, Уилям Руан, Мартин КомпстънЛиам е обикновено 15 годишно момче, което мечтае за нормален дом и семейство. Майка му е в затвора, но ще излезе в навечерието на неговия 16-ти рожден ден. Лиам иска двамата да заживеят някъде спокийно тихо и затова прави всикчо възможно мечтата му да се сбъдне. Понякога обаче не само силното желание и усилията, които полагаме са достатъчни да се сбъднат мечтите ни… “Сладките 16” е филм в най-добрите традиции на съвременното британско кино, носител на наградата на Европейскта критика за 2002 година, а също и призове за най-добър филм от фестивалите в Торонто и Валядолид.
16:45
15-ти август или без жени на море с Мелани Тиери, Ричард Бери, Жан-Пиер ДарусинВаканция, но не за всички. Действието се развива в Лабол, Франция. Три приятелски семейства са наели там лятна вила, но поради сложния план на пътуване първо пристигат мъжете и децата. След това се установява, че съпругите няма да дойдат. И започва поредица от приключения, които трудно могат да се преразкажат. Изпълнен с много свеж типично френски хумор, филмът определено ще се понрави на любителите на веселия жанр.
20:30
Преди кръга
00:15
НОКАУТ професионален бокс
02:20
Тайни неща с Корали Ревел, Сабрина Сейвеку, Роже МирмонДве млади жени се опитват да оцелеят в Париж – опитната стриптийзьорка Натали и наивната барманка Сандрин. Скоро разбират, че сексът може да бъде едновременно полезен и приятен. Двете си намират работа в голяма банка, където скучаещите и незадоволени служители са лесна плячка. Проправяйки си път нагоре с разрушително настървение, те стигат до Кристоф, асистент на директора на банката, но нямат представа, че той е воайор. В него момичетата откриват противник, който познава всичките им хитринки и поставя на изпитание приятелството им, събуждайки у тях ревност и неизпитвани досега емоции.

Диема 2

06:00
Заложници с Долф Лундгрен, Алекс Карзис, Ката ДобоПрез последния си работен ден в гимназията “Хамилтън Хай” учителят Сам Декър дежури при наказаните ученици, задържани след часовете. Никой не знае, че скоро гимназията ще стане истинско бойно поле. Убийци, въоръжени до зъби, решават да използват училището като щаб за организиране на обир.Сам и децата се обединяват срещу гангстерите и провалят перфектния план на бандитите. Те разкриват зловеща конспирация, която е проникнала до най-високо правителствено ниво. Но Сам Декър знае няколко номера, на които да научи хлапетата, а и той има какво да научи от тях. Тази нощ гимназия “Хамилтън Хай” има час по оцеляване
08:00
Съкровището на Дамаск - 2 част с Франко Неро, Валери Каприски, Вен Газара, Ранди ,Ингерман, Алесандро СпердутиЗагадъчна табелка от черен мрамор е открита в сирийската пустиня от ислямски терорист, извършил бомбена атака срещу научна експедиция под егидата на ООН. Същата табелка се появява отново няколко седмици по-късно в Рим. Тя е в ръцете на сирийската девойка Майда, която рабоди като детегледачка на 8-годишния Паоло. Един ден момчето не се прибира от училище, а заедно с него изчезва и Майда. Отчаяните родители организират разследване, в хода на което се натъкват на странен факт. В легендата за кралица Зенобия, живяла преди 2000 години, се споменава за мраморната табелка. По-късно тя е открита от археолози и е установено, че излъчва странна енергия. Големият въпрос е, каква е връзката между това и отвличането на Паоло.
10:30
Време за готвене кулинарно предаване - 98 еп.
12:30
От пръв поглед с Дан Кортес, Джонатан Силвърман, Алисън Смит Романтикът Лени и свалячът Джо са приятели от детинство. По стара традиция, дори и след години, когато са заедно, те се състезават в преследване на момичета. Приятелството им обаче е на път да се развали, когато Лени се влюбва. Тогава Джо се наема да докаже веднъж и завинаги, че неговата философия е по-правилна….
16:00
В клопка с Чарлийз Терон, Къртни Лав, Кевин Бейкън Джо Хикли смята, че има перфектен план: да отвлече детето на богати родители, да го държи 24 часа и да контролира майката, докато съучастникът му вземе откупа от бащата, който е в командировка. Но нещата се объркват, когато попада на семейство Дженингс - от една страна, защото дъщеря им Аби страда от астма, а от друга, защото Дженингс научават повече, отколкото Хикли би искал.
18:10
Време за готвене кулинарно предаване - 99 еп.
19:30
ДЕНЯТ информационна емисия
21:35
ДЕНЯТ информационна емисия
00:00
СЕКС, ИГРИ, Ах!
02:35
Пастири и овце с Крис Кристоферсън, Питър Фонда, Кийт Карадайн Жизнерадостна комедия за живота на един фермер, който отива в големия град при своя внук, пристрастен към компютрите, и попада в необичайно смешни ситуации. След време момчето връща гостуването при дядо си в ранчото и тогава започва големият купон… Сравнително познатият сценарий е подпомогнат от много силната игра на легендите Крис Кристоферсън, Питър Фонда, Кийт Карадайн и на младия Адам Страдлин.

Диема Екстра

06:00
Денят на Свети Валентин със Самюъл Джексън,Ан Магнусон,Питър МакнийлРомул е умствено болен човек, който е избягал от реалността и живее в пещера в градския парк на Ню Йорк. Той има невероятен талант като композитор и е баща на полицайка от нюйоркски участък. Навръх деня на влюбените Свети Валентин, близо до пещерата на Ромул е открито тялото на премръзнал млад мъж. Полицията вади заключение, че това е нещастен случай, но Ромул вярва на версията, споделена от приятел на мъртвия, че това е убийство. Единствената надежда на умопомрачения мъж е, да убеди дъщеря и да открие престъпника.
07:45
Камуфлаж с Лесли Нилсън, Ванеса Ейнджъл, Уилям ФорсайтМарти Макензи е некадърен актьор с интерес към криминални разследвания. Така той се запознава със свадливия детектив Джак Потър и успява да измоли от него да поработят заедно. Двамата трябва да предприемат тайно проучване в занемарено градче, където се подготвя убийството на богат собственик на рудник. Там Марти открива, че детективската професия съвсем не е детска игра.
11:15
Момиче номер едно с Тони Скиена, Вини Джонс, Пат Морита Джоуи Скалини /Тони Скиена/ е една от най-големите екшън-звезди на Холивуд и недетрониран световен шампион по бойни изкуства. Джоуи има приятел от детинство – Драгос Молнар /Вини Джоунс/, за когото работи почти цял Лондон – местни банди, цигани, дори някои политици. Властта му обаче не го е направила суетен – напротив, той е мил с всички около себе си. Всяка година Срагос спонсорира провеждащия се в Лондон световен конкурс “Мис Мода”. Почти всички победителки са негови любовници, конкурсът е печелила и настоящата му съпруга. На Драгос му хрумва, че идеална реклама на конкурса би направило присъствието на екшън-звездата Скалини в журито и той решава да го покани. За беда, актьорът се влюбва в най-красивата кандидатка – Татяна, която също не остава безразлична. Драгос обаче също е решил да я има за себе си и дори дългогодишното приятелство няма да му попре
14:50
Винаги на път с Даниел Стърн,Патриша РичардсънФранк стопанисва малък мотел в провинцията на щата Канзас и мечтае да открие клуб, където да забавлява гостите си с кънтри – парчета, но съпругата му Хелън се отнася с пренебрежение към идеята. Внезапно обаче на хоризонта се появява кандидатка за певческа слава, която омагьосва Франк. Красавицата Джули Мичъл е добра певица, но е попаднала под деспотичната власт на мениджъра си Рой, от когото се мъчи да се освободи. Би било глупаво от страна на Франк да се замесва с нея, но, въпреки това, той го прави и съвсем скоро нещата излизат извън контрол…
18:15
Момиче номер едно с Тони Скиена, Вини Джонс, Пат МоритаДжоуи Скалини /Тони Скиена/ е една от най-големите екшън-звезди на Холивуд и недетрониран световен шампион по бойни изкуства. Джоуи има приятел от детинство – Драгос Молнар /Вини Джоунс/, за когото работи почти цял Лондон – местни банди, цигани, дори някои политици. Властта му обаче не го е направила суетен – напротив, той е мил с всички около себе си. Всяка година Срагос спонсорира провеждащия се в Лондон световен конкурс “Мис Мода”. Почти всички победителки са негови любовници, конкурсът е печелила и настоящата му съпруга. На Драгос му хрумва, че идеална реклама на конкурса би направило присъствието на екшън-звездата Скалини в журито и той решава да го покани. За беда, актьорът се влюбва в най-красивата кандидатка – Татяна, която също не остава безразлична. Драгос обаче също е решил да я има за себе си и дори дългогодишното приятелство няма да му попречи да си отмъсти.
22:00
Обир с Джийн Хекмън, Марк Камачо, Дани Де Вито, Ребека ПиджънДжо Мур /Джийн Хекмън/ има красива млада съпруга, много пари и работа, която обича. Той е крадец. Нещата обаче се влошават, когато се оказва, че поредният обир е записан на охранителна камера, пласьорът на крадени вещи се отмята от уговорката, а съпругата на Джо го предава. Изоставен и шантажиран, Джо е принуден да се съгласи на последния си голям удар – обир на бижутерия.
01:30
Кръстоносци - ІІ част с Алесандро Гасман,Йоханес Брандруп,Франко Неро Армия от войници – християни е поела към Йерусалим, за да освободи Свещените земи и Божи гроб от мюсюлманите. Трима млади мъже се впускат в приключението, което ще промени живота им, защото те ще се изправят лице в лице със зверствата и жестокостта на своите събратя, ще открият вековната мъдрост на друговерците и ще се влюбят в една и съща жена.