Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 10 Декември 2006 година

bTV

05:00
Споко Player
05:35
Най - смешните животни и хора на планетата
06:00
Физиотоника
06:30
Кой е по-по-най
07:30
Звездни рейнджъри
08:00
Бидаман
08:30
Звездни рейнджъри
09:00
Сблъсък
10:30
Реално с Иван Бедров
11:30
Бизнесът
12:00
Другата България
12:30
Глобусът
13:00
Зимно слънцестоене - Романтична драма, 2003 г.
14:30
Мейкинг: “Джеймс Бонд: Казино Роял
15:00
Часът на NG
16:00
Шоу рум
16:30
Другата България
17:00
Зона Спорт
17:30
Елиза
18:30
bTV Репортерите
19:00
Часът на новините в /неделя/
20:00
Джеймс Бонд: Винаги ще има утре
22:30
bTV Новините
22:40
Сладко отмъщение
23:00
Хамелеонът
00:00
УЕФА - Обзор
00:30
24
01:30
Часът на NG
02:30
Сблъсък
04:00
bTV Репортерите
04:30
Реално с Иван Бедров

Диема +

07:00
Ничие дете с Гари Олдман, Скийт Уулрик, Рада МичълСлед нескопосан банков обир, двамата злополучни мошеници Били и Бюфърд /Скийт Улрик и Гари Олдмън/ са заловени и са на път към щатския затвор. За техен късмет, те успяват да се измъкнат по време на бой между затворниците. Опитвайки се да избягат колкото може по-далеч, те стават свидетели на тежка катастрофа, в която загиват всички, освен едно бебе. Следват много приключения, обири, рекет и… смяна на пелени, докато двамата родители по неволя се опитват да оцелеят, както те си знаят, и същевременно да се грижат за новия член на бандата. Бащинството никога няма да бъде същото…
09:00
Астерикс и Обеликс: Мисия Клеопатра с Жерар Де Пардийо, Кристиян Клавие, Моника Белучи Приключенията на Астерикс (Кристиян Клавие) и Обеликс (Жерар Депардийо) продължават. Сега те се отправят към Египет, за да помогнат на архитекта Нумеробис (Джамел Дебюз) в построяването на дворец за Клеопатра (Моника Белучи). Египетската кралица се обзалага с римския император Юлий Цезар (Ален Шаба), че нейните поданици са все още най-великите строители, макар времето на фараоните отдавна да е отминало. Облогът е следният: за три месеца дворецът да бъде построен и целият да е покрит със злато. Проектът е възложен на архитекта Нумеробис, който, ако не успее да изпълни задачата, ще бъде хвърлен на крокодилите. Изплашен от перспективата да стане храна за влечугите, той вика на помощ старите си галски приятели (станали наши любимци от предишните филми) Астерикс и Обеликс. Двамата храбреци са придружавани от стария дроид Панорамикс (Клод Риш), който притежава фантастичната отвара, даваща свръхестествени сили на смелите гали. Нашите приятели са възпрепятствани по-всякакъв начин от хората на Юлий Цезар в осъществяването на амбициозния проект. Ще успеят ли да завършат навреме двореца и да помогнат на Клеопатра да спечели облога?….
12:40
ТЕЛЕСТАР
15:00
Бандата с Клаудио Вани, Едуардо Лео,Иван Лукарели Това е история за приятелството и предателството между група млади момчета, които делят общата съдба да пораснат в предградията на големия град. Всичко започва, когато те са дванадесетгодишни и са изпълнени с мечти. Измислили са си името “Бандата”, защото наистина се чувстват един за всички и всички за един. Сборен пункт на “бандата” е потънала в зеленина сграда в покрайнините на града, която те наричат “крепостта”. Там Дадо, Роко, Леле, Мирко и Маноло всеки ден споделят мечтите си и измислят поредните лудории. Но постепенно те растат и разбират все по-ясно, че светът не е такъв, какъвто биха желали. Момчетата стават мъже и губят чувството си за единство, разбират, че истината може да има много лица. Един от бандата ще бъде Юда, ще бъде осъден от другарите си на смърт и заедно с него ще си отиде детството.
17:24
Диема СПОРТ
20:15
Срутването с Мими Роджърс, Тед Шейкълфорд, Пол ГитинсАвария в минна галерия става причина за голямо срутване. Застражен е животът на четирима работници, между които баща и син. Започва жестока борба за оцеляване. Ръководителят на обекта /в ролята – Мими Роджърс/ ще мобилизира целите си знания, интелигентност и комбинативност, за да се пребори с времето и да спаси работниците си от смъртната опасност.
22:00
ДИРЕКТНО Мач от Испанската Примера - Валенсия - Депортиво
01:20
Дракула 2001 с Джерард Бътлър, Кристофър Плъмър, Джони Лий МилърДобре дошли в света на Дракула - този път той се появява в Америка през 21-ия век. Вековната крипта се открехва и отново освобождава най-ненаситния вампир в историята на човечеството. Легендата на Брам Стокър завършва смразяващо през 1897 година. Историята на “Дракула 2001” тръгва именно от там. В новата версия крадци нахлуват в тайно подземие, за да откраднат безценни произведения на изкуството. За тяхната огромна изненада те намират затворената от 100 години крипта, от която ще излезе отново на свобода “Принцът на мрака “. Сега той се изправя пред хаоса и изкушенията на 21 век и се впуска в преследването на власт и могъщество. В настоящето Дракула за пореден път ще се плъзне по кървавото острие на ужаса. Някъде в Ню Орлиънс живее млада жена, която “Принцът на мрака” трябва да намери, защото тя е единственото същество, с което той може да сподели тъмната си сила…
04:25
Пътят на Карлито с Ал Пачино, Шон Пен, Пенелъп Ан Милър Карлито Бриганте е освободен от затвора след излежани пет години от много по-дълга присъда. Пред себе си той се заклева да не се отклонява от правия път и да продължи да живее като порядъчен гражданин. Карлито дори успява отново да спечели любовта на бившата си приятелка. Но старите му “колеги” няма да го оставят да живее спокойно. Племеникът на Карлито го въвлича в хазартни престрелки, адвокатът му го моли за “услуги” извън закона, дори стар приятел – инвалид го повежда към проблеми с правосъдието. Карлито решава да избяга от всичко това и се отправя към Флорида в търсене на нов живот. Там обаче го очаква несправедливо обвинение в убийство.