Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 13 Декември 2006 година

bTV

05:20
Трудна любов
06:00
Маймуни роботи
07:00
Тази сутрин
09:30
Бон Апети
10:00
Искрено и Лично
10:55
Треска за злато
11:00
Трудна любов
12:00
bTV Новините
12:30
Шоуто на Слави
13:30
Къде си татко?
14:30
Любов или измама
15:20
Треска за злато
15:30
Соник Х
16:00
Търговски център
16:30
Горчиво!
17:00
Земя на страстта
17:55
Треска за злато
18:00
Какво харесвам в теб
18:30
Вот на доверие
19:00
Часът на новините
20:00
Луи дьо Фюнес: “Полицаят в Ню Йорк
22:00
bTV Новините
22:30
Шоуто на Слави
23:30
Всички обичат Реймънд
00:00
“Дон Кихот” - 1 част
01:40
Земя на страстта /п/
02:30
Вот на доверие /п/
03:10
Горчиво /п/
03:30
Бон апети
03:50
Търговски център /п/
04:20
Искрено и Лично /п./

Диема +

07:00
Служител на месеца с Мат Дилън, Стив Зан, Кристина АпългейтЖивотът на Дейвид Уолш е идеален – той има красива годеница (Кристина Апългейт), страхотна работа като директор на банка и верен, макар и малко шантав приятел (Стив Зан). Животът на Дейвид Уолш беше идеален… до днес. Неочаквано той е уволнен, а за капак и приятелката му го зарязва. И сякаш това не стига, ами се оказва замесен в банков обир за милиони долари. Как да се справи човек с такъв ден “от ада”?
09:00
Уасаби с Жан Рено, Мишел Мюлер, Риоко ХиросуЮбер (Жан Рено) е полицай с нежно сърце, но с малко грубички методи. След като пребива сина на важна особа, началникът му го съветва за известно време да излезе в отпуск. Той приема, макар и с нежелание, и решава да се отдаде на мъжки забавления - нещо, което отдавна не му се е случвало. Но едно телефонно обаждане от Япония ще промени живота му завинаги. Адвокат му съобщава, че Мико - жената на неговия живот, изчезнала преди повече от 20 години, е починала при неизяснени обстоятелства и Юбер е единственият й наследник. Но онова, което му е завещала Мико, е нещо повече от наследство - не просто подарък, не просто проблем, а истинска бомба със закъснител.
11:00
ПОВТОРЕНИЕ Мач от Висша английска лига - Челси – Арсенал
15:00
Тате и другите с Били Боб Тортън, Лора Дърн, Бен АфлекИЛИ БОБ ТОРНТЪН е сценарист, режисьор и актьор в тази ситуационна комедия, разказваща за преживяванията на едно ексцентрично провинциално семейство от щата Алабама. Всичко започва, когато музикантът Клод (Торнтън) и съпрутата му Руби (Лора Дърн) научават, че нейният чичо Хейзъл (Джим Варни) е обвинен в убийство и арестуван. Двамата веднага му се притичват на помощ. Стягат багажа и се отправят към родното си градче. Там се завързва истинска словесна война с цялата многобройна рода, пресъздадена от Даян Лад (“Палавата Роуз”), Анди Грифит, Кели Престън, Джейми Лий Къртис и много други известни актьори.
18:30
Няма балами с Пол Нюман, Брус Уилис, Мелъни Грифит, Джесика Танди Един очарователен 60-годишен строител все още търси истините в живота. Той отказва да порасне, но дали така мисли съдбата? Пострадал по време на работа, той завежда дело срещу работодателя си. Следват куп ситуации, които го карат най-накрая да намери смисъл в живота си.
21:30
Фатално доверие с Карол Алт, Ейми Джо Джонсън, Лорн Брас След смъртта на любимия си съпруг, Кейт решава да промени живота си. Заедно с детето си, тя отива да живее при сестра си и започва нова работа. Всичко върви като по вода, докато един ден Кейт проумява, че лекарят, с когото работи, всъщност е психар – убиец и избира за свои жертви по-възрастните си пациенти. Вие си мислите, че имате представа за ада, но може би ще промените мнението си, когато видите замисъла на този маниак осъществен.
01:15
ПОВТОРЕНИЕ Мач от Испанската Примера Дивисион - Валенсия - Депортиво
04:55
Тате и другите с Били Боб Тортън, Лора Дърн, Бен АфлекБИЛИ БОБ ТОРНТЪН е сценарист, режисьор и актьор в тази ситуационна комедия, разказваща за преживяванията на едно ексцентрично провинциално семейство от щата Алабама. Всичко започва, когато музикантът Клод (Торнтън) и съпрутата му Руби (Лора Дърн) научават, че нейният чичо Хейзъл (Джим Варни) е обвинен в убийство и арестуван. Двамата веднага му се притичват на помощ. Стягат багажа и се отправят към родното си градче. Там се завързва истинска словесна война с цялата многобройна рода, пресъздадена от Даян Лад (“Палавата Роуз”), Анди Грифит, Кели Престън, Джейми Лий Къртис и много други известни актьори.

Диема 2

06:00
Сетивата на любовта с Джулио Базе, Микаела Рамацоти, Ренцо Риналди
08:00
Любовник с Кевин Бейкън, Мат Дилън, Сандра БълокТя никога не е мечтала за дом и съпруг. Но повече от всичко иска дете. И го получава след една единствена нощ, прекарана със случайно минаващ през града пътуващ бизнесмен. Детето получава името Пол, но майка му никога не го нарича така. За нея той е “любимото момче”. Заедно двамата изграждан свой чуден, магичен свят, пълен с музика, книги, игри и безкрайна привързаност. Само че Пол расте и майчиният дом става тесен за него. Училището, новите приятели и целия прекрасен свят навън го отдалечават от майка му. Жената започва да го ревнува от всичко и тогава започва трагедията…
10:30
Време за готвене кулинарно предаване - 101 еп.
12:30
Убийство в ефира с Камерън Дейдо, Фиона Лоуи, Стейси Де ПасВсички граждани на Чикаго са очаровани от най-новото токшоу в радиоефира, което е дело на известен адвокат и журналист от жълтата преса. Рейтингът се покачва с всяка ефирна минута. Един ден водещите попадат на загадъчно убийство на бездомница. Двамата решават да разчепкат случая. Работата по темата ще ги замеси с видни представители на подземния свят и ще ги отведе на неочаквано място – Чикагския музей на изкуствата.
16:00
Бясна скорост с Пол Никълъс, Андрю Лий Потс, Масимо Гини Страстта към мотоциклетите и високите скорости изправя един срещу друг двама доскоро първи приятели. Сега те си съперничат по пътя към една и съща цел – голямата награда и голямата слава. Ралф има всичко – талант, амбиция и огромно желание да бъде на върха, толкова огромно, че на едно състезание “неволно” се сблъсква с приятеля си Рубен и мотоциклетът изхвърля тялото на младежа. Рубен е парализиран. Приятелката му Савана преживява това много тежко и го изоставя. В същото време агентът за връзки с обществеността на Ралф Франческа, която е и негова любовница, се възхищава от смелостта на Рубен да понесе трагедията и постепенно се влюбва в него.
18:10
Време за готвене кулинарно предаване - 102 еп.
19:30
ДЕНЯТ информационна емисия
21:30
ДЕНЯТ информационна емисия
00:00
Още 9 седмици и половина с Мики Рурк, Анджи Евърхарт, Стивън БеркофДжон /Мики Рурк/ е в Париж, за да присъства на аукцион, организиран от негова бивша любовница. Там той се среща с нейна близка приятелка, която познава в детайли тяхната всепоглъщаща, извратена връзка. Странната жена също иска да преживее такава емоция. Лентата изобилства от горещи кадри, по подобие на оригиналната версия с участието на Ким Бейсинджър. Мики Рурк не изневерява на изградения си образ на истински бунтар, неспособен да се впише в обикновеното еснафско съществование, а мъжкото му обаяние е използвано много сполучливо.
02:30
Сянката с Алек Болдуин, Тим Къри, Пенелъп Ан Милър

Диема Екстра

06:00
Гориво в кръвта със Силвестър Сталоун, Естела Уорън, Бърт РейнолдсСилвестър Сталоун е не само в главната роля, но е и сценарист на “Driven” – скоростен филм проследяващ живота на автомобилните състезатели от вълнението по пистите до романтичните преживявания извън тях. Джо Танто (Сталоун) е бивш състезател, който се завръща към живота на автомобилната писта, когато става наставник на талантлив млад пилот. Той трябва не само да го научи да побеждава, но и да го спаси от упорития му нрав, подтикващ го към безрасъдни постъпки, включително и към преследване на гаджето на най-големия му съперник. Режисиран от Рени Харлин, сътрудничил на Сталоун и в “Катерачът”, този филм ще ви заведе до най-известните автомобилни писти в света и ще ви покаже уникалната гледна точка на един състезател. Палете двигателите!
07:55
Тунелът - ІІ част с Хейно Ферк, Николет Кребиц 1961 година. Комунистическата партия на ГДР започва да строи Берлинската стена. Източногерманецът Хари Мелхор усеща, че гнета в родината му го задушава, и иска да избяга отвъд Стената. Той иска да вземе цялото си семейство, но сестра му Лоте се страхува. Младата майка предусеща, че бягството ще е опасно за момиченцето й. Въпреки нежеланието си, Хари оставя Лоте в Източен Берлин, но се заклева, че ще се върне за нея. След като се установява на Запад, с помощта на приятеля си Матис младежът изготвя план за бягство, граничещ с лудостта.
11:00
Преследвачът с Каспър Ван Дин,Франсоаз РобъртсънСпиърс е частен детектив, който работи в Лос Анжелис. Един ден той получава вест от стар приятел, който му съобщава, че сестра бу Ким /бивше гадже на Спиърс/ е отвлечена от престъпна банда. Първоначално Спиърс не желае да се замесва в случай, тъй като е наясно, че семейството на приятеля му има бизнес с китайската мафия. Но чувствата, които детективът все още изпитва към Ким, все пак го отвежда към Ню Йорк и той се опитва да я спаси. В мегаполиса той разбира, че младата жена се е оказала в центъра на събитията на руската мафия й животът й сега зависи единствено от него.
14:20
Цунами с Кристиян Кихлинг, Аня Кнауер, Дан Ван ХусенВ морето става нещо необичайно. По всяка вероятност, проблемът идва от нефтена платформа в Северно море, на няколко хиляди километра от плажовете на германски остров. Младата емисарка на Европейския съюз Свеня иска да информира за проблема отговорника на обекта, но, преди да направи това, той е намерен убит. За щастие, той е оставил копия от всички важни документи на най-добрия си приятел Ян. Когато той се среща със Свеня, за да й ги предаде, двамата с ужас забелязват, че към бреговете на острова се приближава гигантска вълна. Свеня е убедена, че бедствието е предизвикано от човешка грешка. Оказва се, че нефтената платформа е под контрола на инженер Крамник, който заплашва, че ще предизвика екологична катастрофа, ако не получи 10 милиона евро.
17:50
Преследвачът с Каспър Ван Дин,Франсоаз РобъртсънСпиърс е частен детектив, който работи в Лос Анжелис. Един ден той получава вест от стар приятел, който му съобщава, че сестра бу Ким /бивше гадже на Спиърс/ е отвлечена от престъпна банда. Първоначално Спиърс не желае да се замесва в случай, тъй като е наясно, че семейството на приятеля му има бизнес с китайската мафия. Но чувствата, които детективът все още изпитва към Ким, все пак го отвежда към Ню Йорк и той се опитва да я спаси. В мегаполиса той разбира, че младата жена се е оказала в центъра на събитията на руската мафия й животът й сега зависи единствено от него.
21:30
Диема СПОРТ
00:20
Огнена пустиня - І част с Антъни Делон,Клаудия Кардинале,Франко Неро,Вирна Лизи Хеликоптер се разбива в пустинята Сахара. Екипажът загива. Само едно невръстно дете оцелява по чудо. Емир Тафуд, който няма деца, го отглежда като свое. Когато навършва 25 години, Бен решава да потърси истинските си родители. В Казабланка се запознава с френския готвач Жако, който го взема със себе си в Монте Карло. Двамата намират майката на Бен - Кристин. Тя му казва, че баща му е бил учен, изпратен на тайна мисия в Африка. Кристин иска Бен да остане в Монте Карло и да поеме фирмата й, но Бен иска да живее в Белем с любимата си, Амина. Постепенно Бен разкрива ужасяваща тайна: вторият съпруг на Кристин, Франсоа, е виновен за смъртта на баща му, който открил ценни минерали в Сахара. След ожесточена борба, Бен най-сетне успява да избави страната си от алчността на западняците.
03:30
3000 мили до Грейсланд с Кърт Ръсел, Кевин Костнър, Крисчън Слейтър,Кевин Полак

Диема Фемили

07:00
Езеро на съдбите - 83 - 84 еп.
08:00
Футболни съпруги - 27 еп.
09:30
Тарзан - 11 еп.
11:00
Езеро на съдбите - 83 - 84 еп.
12:45
Телестар
14:00
Футболни съпруги - 27 еп.
16:00
Шотландски боец - 2 еп.
17:00
Пипи дългото чорапче - 14 еп.
18:00
Невинната ти - 43 еп.
20:00
Жега в Акапулко - 20 еп.
22:00
Футболни съпруги - 28 еп.
00:00
Шотландски боец - 3 еп.