Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 18 Декември 2006 година

Диема +

07:00
Зона Замфирова с Воин Цеткович, Катарина Радивоевич, Драган Николич"Зона Замфирова" е най-успешният сръбски филм за всички времена, събрал над 1,5 милиона зрители. Това е първата екранизация по класическия роман на Стефан Сремач, един от най-големите филмови проекти в бивша Югославия през последните години. Филмът е трогателен разказ за любовните перипетии на красивата чорбаджийска дъщеря Зона Замфирова (Катарина Радивоевич) и златаря Мане (Воин Цеткович). На фона на уникалния бит на Ниш в края на 19-и век, се разиграва класическа любовна история, изпъстрена с дивни етноритми и сексапилни одежди… и по сръбски темпераментна, пищна, забавна.
09:00
Колонията с Майкъл Уедърли, Изабела Хофман, Дейвид КемпбълИзвънземни избират Земята като цел на следващото си нашествие. Приемайки човешки вид, те отвличат четирима души. Но извънземните не могат да разберат изобретателността на пленниците си. Човешката воля, решителност и находчивост ще бъдат поставени на изпитание, когато групата започва отчаяно да се бори за своето оцеляване… и за оцеляването на родната планетата.
13:00
Сянката на страха с Мат Дейвис, Джеймс Спейдър, Питър КойотХарисън Френч е млад бизнесмен, който се опитва да се наложи в свят, където властта се диктува от парите и фамилните връзки. Той иска да докаже своите способности на съпругата си /Робин Тъни/ и още повече на тъста си, конгресмена Хендерсън /Питър Койот/. Но един ден, разстроен от поредната неуспешна сделка, Харисън катастрофира, като при инцидента убива човек. Така той, без да иска, се гмурка в света на изнудването, предателството и… убийството.
16:30
ТЕЛЕСТАР
18:30
Динотопия 8 еп.
20:30
Обзор на кръга в Англия
23:30
Деветият с Денис Хопър, Кели Брук, Питър КапалдиДеветима съвършено непознати са похитени, упоени и затворени заедно в странна къща. Вратите са заковани, прозорците – зазидани. Излизане няма! Обърканите и ядосани съквартиранти чуват глас, който ги поздравява с “добре дошли” и им съобщава правилата на играта. Те ще бъдат наблюдавани 24 часа в денонощиетои ще се състезават за пет милиона долара. Къщата ще напусне само победителят. Така в един зловещ вариант на “Биг Брадър” участниците са ченге, свещеник, некадърен композитор, заедно със съпругата си, депресирана девойка, бивша тенисзвезда, момиче за забавления, дизайнер на облекла за гейове, начинаещ раппевец и танцьорка. Скоро напрежението преминава в насилие, насилието – в смърт и всеки остава сам със себе си и с борбата си за оцеляване. Кои са тези хора? Кой ще остане накрая? И на каква цена?
03:10
Истинско престъпление с Алисия Силвърстоун, Бил Нън, Майкъл Бауънвездата от “Баровки”, Алисия Силвърстоун ще видите в този филм в ролята на разследваща убийство. Героинята й Мери Джордано се увлича от дете по криминалетата. В списание “Истинско престъпление” тя прочита за трагичната смърт на 14 годишната Кейтлин. Потресена от това, започва свое собствено разследване за ужасното престъпление, завършило без заподозрян и без свидетели. Следвайки инстинкта си, Мери намира връзка между преминаващия карнавал през града и няколко други неразкрити убийства на момичета от западното крайбрежие. Тони Кемпбък /Кевин Дилън/, амбициозен млад полицай, става неин неофициален партньор при издирване на убиеца. В хода на разследването Мери открива улики в апартамента на Тони. Тя осъзнава, че трябва да докаже невинността на мъжа, в който се е влюбила.

Диема 2

06:00
Дете наречено Иисус"/1 еп./ с Матео Белина, Ирене Папас, Кармен Сан Мартин
08:00
Кулинарно състезание” с Лорън Холи, Костас Мандилър, Бренда Вакаро
10:30
Време за готвене” кулинарно предаване
12:30
Нощ след тежък ден” с Джон Ленън, Пол Маккартни, Джордж Харисън, Ринго Стар
16:00
Мактуб - Законът на пустинята"/І част/ с Рутгер Хауър, Карол Алт, Омар Шариф
18:10
Време за готвене” кулинарно предаване
19:30
ДЕНЯТ” информационна емисия
21:30
ДЕНЯТ” информационна емисия
23:45
“МРЕЖАТА” /повторение/
01:30
Нисан” 8 еп.
02:30
“Арлекин: Диамантено момиче” с Джонатан Кейк, Джоли Колинс, Кевин Ото

Диема Екстра

06:00
Живата гора” реж. Анхел де ла Круз, Маноло Гомес
07:45
Камуфлаж” с Лесли Нилсън, Ванеса Ейнджъл, Уилям Форсайт
11:15
Огнена пустиня”- І част с Антъни Делон,Клаудия Кардинале,Франко Неро,Вирна Лизи
14:50
Момиче номер едно” с Тони Скиена, Вини Джонс, Пат Морита
18:20
Огнена пустиня”- І част с Антъни Делон,Клаудия Кардинале,Франко Неро,Вирна Лизи
22:00
В неизвестност” със Стивън Сегал, Ида Новаковска, Агниешка Вагнер
01:10
Оги Роуз” с Джеф Годблум, Ан Хечи, Нанси Травис, Тимоти Олифант