Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 10 Януари 2007 година

bTV

05:10
Трудна любов
06:00
Маймуни роботи
07:00
Тази сутрин
09:30
Бон Апети
10:00
Искрено и Лично
10:55
Треска за злато
11:00
Трудна любов
12:00
bTV Новините
12:30
Шоуто на Слави
13:30
Вдовицата в бяло
14:30
Снежната река
15:25
Треска за злато
15:30
Завръщане в бъдещето - сериал
16:00
Търговски център
16:30
Горчиво!
16:55
Треска за злато
17:00
Земя на страстта
18:00
Модна къща
19:00
Часът на новините
20:00
Кварталът ба богатите
21:00
Монк
22:00
bTV Новините
22:30
Шоуто на Слави
23:30
Всички обичат Реймънд
00:00
И да, и не - Драма
01:40
Земя на страстта /п/
02:30
Бон Апети
03:00
Горчиво /п/
03:30
Споко Player
03:50
Търговски център /п/
04:20
Искрено и Лично /п./

Диема 2

06:00
Завръщането на Сандокан"/ІІ част/ c Кабир Беди, Ромина Пауър, Франко Неро Сандокан се завръща в земите си, за да помогне на асамската кралица Сурама. Тя не трябва да позволи владенията й да бъдат завзети от злия Черен раджа. Но служител в една индийска фирма убива английския губернатор, правейки постановка, че извършителят на престъплението е Сандокан. Красивата контеса лейди Дора Паркър, която току-що е пристигнала в Индия, се втурва да помага на Тигъра на Малайзия. Янес и синът му Андре също се бият на страната на Сурама и заедно успяват да я освободят от затвора, където тя е арестувана от Черния раджа. Когато най-накрая възцарува мирът, Лейди Дора отказва да отпътува за Англия, защото сърцето й завинаги ще принадлежи на Сандокан.
08:00
Арлекин: Игра на търпение c Крис Потър, Чанда Уест, Пола Абдул Телевизия “Диема 2” представа втория филм от романтичната поредица на “Арлекин” – “Игра на търпение”, създаден по романа на Джейн Ан Кранц. Загадъчният сюжет е изграден върху преживяванията на две млади жени, попаднали в тайнствения свят на шпионите. Ейми /Пола Абдул/ и Сара /Чандра Уест/ са най-добри приятелки от времето, когато са били колежанки. Всяка мечтае да открие своя принц, но в търсенето неусетно се оплитат в мрежата на наркотиците, попадат под прицела на ЦРУ, а в живота им драматично се намесва досадния чичо на Сара.
10:30
Време за готвене кулинарно предаване
12:31
Мъжкото съзнание c Емилио Солфризи, Лоренца Индовина, Фабио Де Луиджи Това е историята на четирима мъже, срещнали се случайно в кабинета на чаровната психотерапевтка Елена. Стефано изневерява, за да че чувства по-млад. Масимо има проблеми с паметта. Франческо е изгубил себеуважението си вследствие на постоянните натяквания на жена му. Лоренцо има фобии, свързани с брака и раздялата. В хода на сеансите младата терапевтка се опитва сама за себе си да изгради представа за мъжкото съзнание, така добре познато й теоретично и така изненадващо на моменти в реалния живот. Това може би ще даде обяснение на Елена за раздялата със собствения й партньор. Неочаквано между четиримата пациенти възниква приятелство, което може би ще им помогне да решат проблемите си, а може би ще ги задълбочи…
16:00
Бягство от смъртта"/ІІІ част/ c Джани Моранди, Пиерфранческо Лоче, Джанлука Спадето Разочарован италиански певец емигрира в Германия, след като групата му се разпада. В Хамбург среща младата германка Мариес Грета и се влюбва в нея. Две години по-късно се ражда синът им Паоло и животът на Микеле се завърта около новата му роля на съпруг и баща. Но един ден той среща Ремо, барабанистът от бившия му бенд. Ремо е наивен мечтател и непоправим комарджия. В усилията си да възвърне предишната си слава и богатство, той е въвлечен в трафика на наркотици. В момент на паника и против волята си, барабанистът забърква Микеле и семейството му в зловеща игра, която води след себе си серия от убийства, включително това на Грета и на самия Ремо. Всичко това превръща някогашната идилия в кошмар. Сега Микеле трябва да пази Паоло, който е станал свидетел на убийството на Ремо. Двамата са принудени да бягат към Италия, преследвани не само от банда мафиоти – убийци, но и от немската полиция, която се опитва да им помогне. Микеле не може да се довери на никого и решава да се бори сам, за да спаси живота на сина си.
18:10
Време за готвене кулинарно предаване
19:30
ДЕНЯТ информационна емисия
21:30
ДЕНЯТ информационна емисия
00:00
Още 9 седмици и половина c Мики Рурк, Анджи Евърхарт, Стивън Беркоф Джон /Мики Рурк/ е в Париж, за да присъства на аукцион, организиран от негова бивша любовница. Там той се среща с нейна близка приятелка, която познава в детайли тяхната всепоглъщаща, извратена връзка. Странната жена също иска да преживее такава емоция. Лентата изобилства от горещи кадри, по подобие на оригиналната версия с участието на Ким Бейсинджър. Мики Рурк не изневерява на изградения си образ на истински бунтар, неспособен да се впише в обикновеното еснафско съществование, а мъжкото му обаяние е използвано много сполучливо.
02:25
Белия фиат - II част повторение

Диема Фемили

07:00
Езеро на съдбите - 123 - 124 еп.
08:00
Футболни съпруги” - 39 еп.
09:25
Тарзан - 31 еп.
11:00
Езеро на съдбите - 123 - 124 еп.
13:05
Телестар
14:10
Футболни съпруги” - 39 еп.
16:00
Шотландски боец - 22 еп.
17:00
Пчеличката Мая - 13 еп. Пчеличката Мая е много любопитна и любознателна още от мъничка. Вместо да слуша своята учителка Касандра, тя решава сама да опознае големия свят. Като излита от родния кошер, Мая е опиянена от красотата, която се разкрива пред очите й, и се радва на всеки нов приятел, когото среща. Пчеличката обаче не знае, че освен доброта, в света има коварство и злини…
18:00
Невинната ти” - 63 еп.
20:00
Валерия - 10 еп. c Клаудия Кол, Джулио Басе, Нандо Газоло Младата лекарка Валерия току-що е назначена на първата си работа в полицейски офис. Службата е стъпка в професионалното й развитие, а и парите й идват добре. Затова Валерия се захваща с ентусиазъм, още повече, че има осемгодишен син Матео, който трябва да отглежда сама след развода си. Жената няма никакъв опит в разследването на убийства и новият й пост е повече от предизвикателство. Животът й се обърква още повече, когато тя открива, че неин колега е бившият й съпруг Лука. Тя очаква непрекъснати конфликти, тъй като двамата са коренно противоположни като характери и като подход към нещата. Въпреки неразбирателствата и взаимната ревност, Валерия постепенно успява да преодолее проблемите. Това я прави по-зряла и независима и тя престава да се прави, че за нея и Матео Лука не съществува. Лекарката става безценна и в професията, тъй като има дарбата да съчетава научните си знания с природната си интуиция, чувствителност, кураж и желание винаги да е на първа линия.
22:00
Футболни съпруги” - 40 еп.
00:00
Шотландски боец - 23 еп.