Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 11 Януари 2007 година

bTV

05:10
Трудна любов
06:00
Маймуни роботи
06:30
Пука - сериал
07:00
Тази сутрин
09:30
Бон Апети
10:00
Искрено и Лично
10:55
Треска за злато
11:00
Трудна любов
12:00
bTV Новините
12:30
Шоуто на Слави
13:30
Вдовицата в бяло
14:30
Снежната река
15:25
Треска за злато
15:30
Завръщане в бъдещето - сериал
16:00
Търговски център
16:30
Горчиво!
16:55
Треска за злато
17:00
Земя на страстта
18:00
Модна къща
19:00
Часът на новините
20:00
Кварталът ба богатите
21:00
Монк
22:00
bTV Новините
22:30
Шоуто на Слави
23:30
Всички обичат Реймънд
00:00
Принцът и просякът - Драма
01:40
Земя на страстта /п/
02:30
Бон Апети
03:00
Горчиво /п/
03:30
Огледала
04:20
Искрено и Лично /п./

Диема +

07:00
Дивото зове с Рик Шрьодер, Миа Сара, Дънкан Фрейзър Филмът е поредна екранизация на едноименния роман на Джек Лондон. Джон Торнтън е наследник на бизнес с търговия на дървен материал, който се поддава на треската за злато в Аляска. Младежът заминава да търси ценния метал, заедно с най-добрия си приятел – кучето Бък. Двамата преминават през много премеждия и накрая достигат гранично селище, където се запознават с индианеца Аса. Червенокожият им обяснява, че фикс идеята за златото е пълен фарс, но все пак им намеква за една изоставена мина. Джон е твърдо решен въпреки всичко да опита късмета си. По пътя обаче е нападнат от индианци.
09:00
По следите на маймуната с Филипе Кароит, Елиана Милио, Жорди Левинрад В един английски зоопарк палеонтологът Марк, с помощта на сина си Пол, открива невероятно съобщение на крака на малко африканско слонче. Бележката е написана от професор Роберт Мойо, който преди две години мистериозно е изчезнал в пустинята Калахари по време на експедиция, в търсене на връзката между маймуната и човека. В момента Марк няма семейни ангажименти, тъй като жена му Анна го е напуснала заради прословутия му работохолизъм. Затова решава да замине за Южна Африка със сина си и да продължи изследванията на Мойо. В Африка Марк се свързва с двама колеги на професора – Хенри Симак и асистента му Дейвид Аркан, които, вместо да му помогнат, правят всичко по силите си да спъват работата му. За сметка на това, на помощ се притича вдовицата на Мойо Када. Авантюристите организират експедиция до пустинята Калахари и там откриват група хуманоиди, чието развитие е спряло преди хиляди години.
13:00
Ад с Жан Клод Ван Дам, Лорънс Тейлър Най-строгият затвор в бившия Източен блок. Директорът печели пари чрез организирането на битки на живот и смърт между затворниците, а жестокостта им превръща съкилийниците в зверове. Най-новото попълнение е Кайл Ле Бланк (Жан Клод Ван Дам) – осъден до живот за това, че е убил убиеца на съпругата си. Но бруталността на живота в затвора надделява и скоро той също се превръща в едно от чудовищата, които презира. Но дали точно яростта му няма да спаси живота му?
16:45
Никога вече със Сандрин Бонер, Чарли Финч, Джеймс Фокс Младият банкер Томас Мърей /Чарли Финч/ и съпругата му Аманда /Джеин Марч/ се преместват да живеят в Париж. Там той започва да работи под ръководството на тъста си Артур Треван /Джеймс Фокс/. Но на Аманда не й допада начина на живот в този град и след скандал със съпруга си, тя решава да се върне в Лондон. Самотата на Томас го подтиква към изневяра. Той среща Катрин /Сандрин Бонер/ и се влюбва в нея. Когато Аманда разбира за любовния роман на Томас, прави опит да разчупи ледовете в техните отношения, но отговорът от другата страна не я удовлетворява. Съкрушена, тя прави опит за самоубийство. За да помогне на дъщеря си, Артур Треван прави изгодно предложение на Томас, с което го изправя пред труден избор…
20:30
Спешни мерки с Долф Лундгрен, Поли Шенън, Лари Дей Франк Генън /Долф Лундгрен/ е уморено ченге, което мечтае да се оттегли от професията. Той е отвратен от корупцията, която е обхванала отдела, и решава да разобличи подкупните си колеги. Само че те разбират за намеренията му и го изпреварват. На Франк е скалъпен скандал с наркотици, който срива безупречната му професионална кариера. Полицаят разполага само с един ден, за да докаже невинността си и да оцелее.
00:15
Опасен връх с Линда Картър, Паркър Стивънсън, Антъни Стар Семейство решава да предприеме кратка експедиция, за да проучи възможностите за инвестиция в туристическа агенция. Фактът, че маршрутът преминава през подножието на вулкан в Нова Зеландия, изобщо не притеснява пътешествениците. Добрият стар Монт Екстрийм отдавна не се е пробуждал, а освен това майката е бивш вулканолог, който може да предвиди активността на вулкана и навреме да предприеме мерки за спасяване. Съвсем неочаквано обаче Монт Екстрийм решава да напомни за себе си и да накара туристите да смятат тази екскурзия за най-голямата грешка, която някога са допускали.
03:40
Блясъкът на чистия ум с Джим Кери, Кейт Уинслет, Илайджа Ууд “Блясъкът на чистия ум” е създаден от прочутия писател Чарли Кауфман и режисьора Мишел Гондри. Цяло съзвездие от актьори блестят в този комичен и затрогващ поглед към раздялата, отчаянието и изцелението. Джоел (Джим Кери) е изумен да научи, че от главата на приятелката му Клемънтайн (Кейт Уинслет) е изтрита бурната им връзка. В отчаянието си той се свърза със създателя на процеса д-р Хоуърд Майерцвайк (Том Уилкинсън), за да се подложи на същото лечение. Но когато спомените за Клемънтайн започват да избледняват, Джоел внезапно осъзнава колко много я обича. Сред звездите в тази история са също Кирстен Дънст, Марк Руфало и Илайджа Ууд, които превръщат “Блясъкът на чистия ум” в незабравим филм, който “Daily Miler” определя като “остроумен, оригинален и забележително ексцентричен”.

Диема Екстра

06:00
Преследвачът с Каспър Ван Дин,Франсоаз Робъртсън Спиърс е частен детектив, който работи в Лос Анжелис. Един ден той получава вест от стар приятел, който му съобщава, че сестра бу Ким /бивше гадже на Спиърс/ е отвлечена от престъпна банда. Първоначално Спиърс не желае да се замесва в случай, тъй като е наясно, че семейството на приятеля му има бизнес с китайската мафия. Но чувствата, които детективът все още изпитва към Ким, все пак го отвежда към Ню Йорк и той се опитва да я спаси. В мегаполиса той разбира, че младата жена се е оказала в центъра на събитията на руската мафия й животът й сега зависи единствено от него.
07:45
Клетвата с Джак Никълсън,Мики Рурк,Сам Шепърд Като режисьор Шон Пен гради разтърсваща драма по романа на Фридрих Дюренмат “Клетвата”. Страхотната музика на Ханс Зимър безпогрешно партнира на визията и на актьорската игра, чийто връх с лекота изкачва ненадминатият Джак Никълсън. В орбита около него кръжат Робин Райт Пен, Ванеса Редгрейв, Мики Рурк, Сам Шепард, Бенисио дел Торо. В разгара на вечерното парти за пенсионирането на ченгето Джери Блек се разнася новината за поредното убийство в околностите на Рино. Жертва пак е русокосо момиченце в червена рокля. Хората са ужасени, родителите - в покруса. Точно пред тях старото ченге се заклева в собственото си спасение, че ще открие злодея. В жестокото престъпление е заподозрян местен индианец – психар. Притиснат от следователя, той прави самопризнания и се гръмва в главата. Но дали жертвите наистина са отмъстени? Следва ново изнасилване и убийство. Блек подхваща свое разследване. Клетвата го е дамгосала завинаги. Но цената, която трябва да плати за нея, подготвя личната му трагедия. Шон Пен режисира двучасовата лента със силна ръка, без излишна сантименталност и натурализъм. “The Pledge” е обявен за лента на годината за 2001-ва, има две номинации - за “Златна мечка” и “Златна палма”.
11:20
“Пирати”- ІV част с Марио Адорф, Паоло Сеганти,Анна Фалки Няма спасен кораб, няма сигурен товар, няма защитено пристанище на Карибите. Ние сме в 17-ти век и, когато видим испански галеон или търговски кораб, обгърнат в пламъци, можем да сме сигурни, че съвсем наблизо е старият пират Дяволска опашка, заедно с четата си. Страшилището на Карибите трябва да бъде спряно. Кралят на Франция назначава начело на военно-морските си сили смелият Александър дьо Боа, койно се наема с тежката задача да се справи с пиратите. Това съперничество ще е дълго и кръвопролитно, а, когато адмирал и пират най-накрая се изправят лице в лице, разкриват страшна тайна от миналото, която ще реши съдбата им.
14:45
Момиче номер едно с Тони Скиена, Вини Джонс, Пат Морита Джоуи Скалини /Тони Скиена/ е една от най-големите екшън-звезди на Холивуд и недетрониран световен шампион по бойни изкуства. Джоуи има приятел от детинство – Драгос Молнар /Вини Джоунс/, за когото работи почти цял Лондон – местни банди, цигани, дори някои политици. Властта му обаче не го е направила суетен – напротив, той е мил с всички около себе си. Всяка година Срагос спонсорира провеждащия се в Лондон световен конкурс “Мис Мода”. Почти всички победителки са негови любовници, конкурсът е печелила и настоящата му съпруга. На Драгос му хрумва, че идеална реклама на конкурса би направило присъствието на екшън-звездата Скалини в журито и той решава да го покани. За беда, актьорът се влюбва в най-красивата кандидатка – Татяна, която също не остава безразлична. Драгос обаче също е решил да я има за себе си и дори дългогодишното приятелство няма да му попречи да си отмъсти.
18:15
“Пирати”- ІV част с Марио Адорф, Паоло Сеганти,Анна Фалки Няма спасен кораб, няма сигурен товар, няма защитено пристанище на Карибите. Ние сме в 17-ти век и, когато видим испански галеон или търговски кораб, обгърнат в пламъци, можем да сме сигурни, че съвсем наблизо е старият пират Дяволска опашка, заедно с четата си. Страшилището на Карибите трябва да бъде спряно. Кралят на Франция назначава начело на военно-морските си сили смелият Александър дьо Боа, койно се наема с тежката задача да се справи с пиратите. Това съперничество ще е дълго и кръвопролитно, а, когато адмирал и пират най-накрая се изправят лице в лице, разкриват страшна тайна от миналото, която ще реши съдбата им.
22:00
Зеленият дракон с Патрик Суейзи,Форест Уитъкър, Дон Дуонг Това е разказ за група виетнамски бежанци, изпратени в морска база в Калифорния. Там са попаднали и две малки деца, братче и сестриче, които всеки ден научават от по-възрастните в лагера истории за миналото, за страната си, за ужасите на виетнамската война. Най-много са разказите на Тай Тран /Дон Дуонг/, който по странен начин успява да се сближи с надзирателя Джим Ланс /Патрик Суейзи/ и тази дружба се оказва неочаквано спасение за всички бежанци в лагера.
01:25
Д`Артанян и тримата мускетари"/І част/ повторение

Диема Фемили

07:00
Езеро на съдбите - 127 - 128 еп.
08:00
Червеният площад - 4 еп.
09:25
Тарзан - 33 еп.
11:00
Езеро на съдбите - 127 - 128 еп.
12:50
Телестар
14:00
Жега в Акапулко - 1 еп. с Катерина Оксенберг, Брендън Кели, Майкъл Уорт “Акапулко H.E.A.T” е обозначението на най-привлекателния екип от тайни агенти, които някога са гонили престъпния свят. Поставена им е важна задача – да се борят с международния тероризъм. Групата действа основно в района на Карибските острови. Тайната им база се намира в луксозен хотел в Акапулко, а задачите им се поставят от разстояние, защото командирът им е в свръхсекретна квартира на ООН. Агентите са винаги готови, въоръжени до зъби, да тръгнат на поредната мисия към която и да е точка на света под невероятното прикритие, че са собственици и фотомодели на фирма за бански костюми.
16:00
Шотландски боец - 24 еп.
17:00
Пчеличката Мая - 15 еп.
18:00
Невинната ти” - 65 еп.
20:00
Валерия - 12 еп.
22:00
На седмото небе” - 24 еп.
00:00
Шотландски боец - 25 еп.