Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 13 Януари 2007 година

bTV

05:10
Трудна любов
06:00
Физиотоника
06:30
Бон-Бон
07:00
Звездни рейнджъри
08:30
Кой е по-по-най
09:30
Споко player
10:00
Огледала
11:00
Бон Апети /събота/
11:30
Глобусът
12:00
Десетте най-…
12:30
Най - смешните животни и хора на планетата
13:00
Луи Дьо Фюнес - Глупакът, Комедия, Франция, 1965г.
15:00
Модна къща
16:00
Секс, лъжи и тайни - сериал
17:00
Море от любов
18:00
Пирамида
19:00
Часът на новините в /събота/
20:00
Търнър и Хуч, Комедия, САЩ, 1989г.
22:00
bTV Новините
22:30
Мартин Лоранс : “Горещата новина” - Комедия, САЩ, 2002 г.
00:40
Житията на светците - 2 част, Драма, 2004г.
01:45
Такъв е животът: Сватбата
02:20
Секс, лъжи и тайни
03:00
bTV Новините
03:30
Огледала
04:30
Глобусът

Диема +

07:00
Хамлет с Итън Хоук, Джулия Стайлс, Кайл Маклоклън Класическата пиеса на Уилям Шекспир, екранизирана за трети път в последните десет години, сега е представена в нова светлина. Режисьорът Майкъл Алмерейда премества действието в наши дни. Хамлет (Итън Хоук) е млад и пробивен филмов продуцент, чийто живот и кариера са грубо потъпкани от голяма филмова компания, наречена Дания. Хамлет разбира, че настоящият управител на компанията “Денмарк инкорпорейшън” Клавдии, който живее с майка му Гертурда, е вероятния убиец на баща му. Хамлет му устройва клопка, като го кани на негов спектакъл, който разказва историята на убийството. По пътя му към отмъщението, той е съпътстван от Кайл Маклоклън, в ролята на Клавдий, Джулия Стайлс като Офелия, Бил Мъри - Полоний, Сам Шепърд, Даян Верона и други известни актьори. Любителите на класиката, с добро чувство за хумор, ще оценят иронията, екзистенциалното отчаяние и парадоксите на ситуациите, придаващи особен чар на това произведение. Критиката се произнесе много ласково, сравнявайки филма с “Ромео и Жулиета” на Баз Лурман, разбунил духовете преди години.
09:00
Съкровището на Дамаск” - 1 част с Франко Неро, Валери Каприски, Вен Газара, Ранди ,Ингерман, Алесандро Спердути Загадъчна табелка от черен мрамор е открита в сирийската пустиня от ислямски терорист, извършил бомбена атака срещу научна експедиция под егидата на ООН. Същата табелка се появява отново няколко седмици по-късно в Рим. Тя е в ръцете на сирийската девойка Майда, която рабоди като детегледачка на 8-годишния Паоло. Един ден момчето не се прибира от училище, а заедно с него изчезва и Майда. Отчаяните родители организират разследване, в хода на което се натъкват на странен факт. В легендата за кралица Зенобия, живяла преди 2000 години, се споменава за мраморната табелка. По-късно тя е открита от археолози и е установено, че излъчва странна енергия. Големият въпрос е, каква е връзката между това и отвличането на Паоло.
12:40
ТЕЛЕСТАР
14:00
Време за пари телевизионна игра
14:45
ДИРЕКТНО - “Мач от Висша лига на Англия” Уотфорд - Ливърпул
19:15
Време за пари телевизионна игра
21:00
ДИРЕКТНО - “Мач от Испанската Примера дивисион” Валенсия - Леванте
01:00
Емануела: Сексуалният живот на духовете с Натася Вермер, Мат Уайлд, Бевърли Лин Телевизия “Диема +” продължава излъчването френския еротичен сериал “Емануела”. Седемте 90-минутни епизода ни дават възможност да проникнем в съзнанието на легендарната Емануела, да се доберем до най-съкровените й сексуални фантазии. Ще пътуваме, заедно с нея към облени от слънчева светлина самотни плажове, към размирни региони на Източна Европа, към очарователния Холивуд – ще следваме Емануела навсякъде, за да станем свидетели на сексуалните й лудории и тайните й връзки. Този сериал отново ще ни върне към авантюристичния дух и чувствеността, които направиха от класическия филм “Емануела” световен феномен.
04:00
Понякога те се завръщат отново с Майкъл Крос, Алексис Аркет, Хилъри Суонк “Понякога те идват отново” е една от многобройните екранизации по роман на Стивън Кинг. Джон Потър /Майкъл Грос/ и неговата дъщеря, тийнейджърката Микеле /Хилари Суонк/ се връщат в родния си град за погребението на майка му. Там Микеле се влюбва в красивия Тони Рено /Алексис Аркет/. Джон Потър се надява да си тръгне скоро след погребението, но е твърде късно! Преди 30 години сатанински сили безпричинно убиват сестра му. Когато Джон се запознава с Тони, разбира, че той е едно от момчетата тийнейджъри-хулигани, извършили убийството. Тони и бандата му са екзекутирани на електрическия стол… Сега Тони Рено се е завърнал от отвъдното, за да си отмъщава. Всяка жертва връща един от екзекутираните му приятели. Джон разбира плана му и стига до извода, че сега е ред на Микеле…..