Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 15 Януари 2007 година

bTV

05:30
Шоу рум
06:00
Пука - сериал
07:00
Тази сутрин
09:30
Бон Апети
10:00
Искрено и Лично
10:55
Треска за злато
11:00
Трудна любов
12:00
bTV Новините
12:30
Шоуто на Слави
13:30
Вдовицата в бяло
14:30
Снежната река
15:25
Треска за злато
15:30
Завръщане в бъдещето - сериал
16:00
Търговски център
16:30
Горчиво!
16:55
Треска за злато
17:00
Земя на страстта
18:00
Модна къща
19:00
Часът на новините
20:00
Кварталът ба богатите
21:00
Монк
22:00
bTV Новините
22:30
Шоуто на Слави
23:30
Всички обичат Реймънд
00:00
Уолтър и Хенри - Комедия, 2001г.
01:40
Земя на страстта /п/
02:30
Бон Апети
03:00
Горчиво /п/
03:30
Другата България
03:50
Търговски център /п/
04:20
Искрено и Лично /п./

Диема 2

06:00
Когато си неразбран” - І част с Лука Цингарети, Маргерита Бай, Валтер Кончаторе Екранизацията на известната новела на Флорънс Монгомъри е истинска драматична и вълнуваща история за връзката между баща и син, които се обичат, но не могат да общуват и да се разбират помежду си. Франческо е на десет години. Баща му е работохолик, но, за сметка на това, майката е нежна и любяща жена, която винаги е до своите момчета. Франческо я обожава и неговият малък свят е съсипан, когато разбира, че тя страда от неизлечима болест. Момчето се превръща във вечна опозиция на баща си, който, въпреки огромния интелект, не може да достигне до душата му. Франческо непрестанно е набеждаван за пакостите на по-малкия Мино. Нещата съвсем се влошават, когато майката умира и бащата моли нейната сестра да дойде в дома им, за да му помогне в отглеждането на децата. Животът на Франческо става почти непоносим, но един ден, съвсем неочаквано, нещата се променят. Злополука с Мино е причината бащата да разбере, какво огромно сърце притежава големият му син и да открие мъжа у него.
08:00
Американски тюлени с Джим Фицпатрик, Грег Колинс, Джей Кенет Кембъл Стотици ценни кораби изчезват безследно. Съвременни пирати бродят по океаните. Президентът на САЩ решава да мобилизира най-елитните и обучени специални части в света – тюлените от Морската пехота. Те трябва да се изправят срещу заплахата и да спасят международната търговия и живота на пътниците. Лейтенант Майкъл Харис и неговите тюлени пристигат на изоставена нефтена платформа в Северно море. Срещу себе си те имат за противник банда въоръжени до зъби пирати, заложили изкусни и смъртоносни капани. Отрядът проявява великолепните си умения под и над водата, впуска се в поредица от мисии до пълната победа над пиратите.
10:30
Време за готвене кулинарно предаване
12:35
Щастливият пилигрим” - 1 част със София Лорен , Едуард Олмъс, Джон Туртуро Това е история за решителността на една жена, която трябва да осигури по-добър живот за себе си и петте си деца. София Лорен е в ролята на италианска емигрантка в Ню Йорк, която се опитва да запази честта на фамилията си в условията на огромни различия на новата култура и цивилизация. Талантливите превъплъщения на Едуард Джеймс Олмъс, Джон Туртуро и Хал Холбрук, както и величествения глас на Лучано Павароти, са прекрасно допълнение към сиянието на звездата на Лорен. Така тази екранизация на незабравимия роман на Марио Пузо заблестява със собствена светлина и се превръща в класическа сага за надеждата и упоритостта, които побеждават бедите и лошия късмет.
16:00
Двойни игри с Бен Афлек, Шарлис Терон Всичко, което току-що излезлият от затвора Руди Дънкан (Бен Афлек) желае, е да започне нов живот с Ашли (Чарлийз Терон) - съблазнителна хубавица, с която се запознава чрез писма, докато е зад решетките. Но желанието му за ново начало и за спокойна ваканция с любимото момиче се сгромолясва. Лудо влюбени един в друг, те не могат да се отдадат на любовта си, защото между тяхното щастие застава откаченият й брат Габриел (Гари Синиз). Неочаквано пътят на Руди към дома взема обрат и се превръща в хитро скроен капан, от който трябва да успее да избяга. Когато вече Руди започва живота си начисто, неочаквано го връхлита лавина от изкушения и изненади, които могат за го провалят, ако не успее да изиграе умело своята двойна игра. Една изпълнена с черен хумор история за бивш затворник, който се опитва да се спаси по средата на удар, притиснат да извърши. ДВОЙНИ ИГРИ е филм за любовта, изкушението и клопките на престъпния свят.
18:10
Време за готвене кулинарно предаване
19:30
ДЕНЯТ информационна емисия
21:30
ДЕНЯТ информационна емисия
23:45
МРЕЖАТА повторение
01:30
Нисан" - 12 еп.
02:30
Арлекин: Ах този брак повторение

Диема Фемили

07:00
Езеро на съдбите - 129 - 130 еп.
08:00
Футболни съпруги” - 40 еп.
09:25
Тарзан - 34 еп.
11:00
Езеро на съдбите - 129 - 130 еп.
13:05
Телестар
14:10
Футболни съпруги” - 40 еп.
16:00
Шотландски боец - 25 еп.
17:00
Пчеличката Мая - 16 еп. Пчеличката Мая е много любопитна и любознателна още от мъничка. Вместо да слуша своята учителка Касандра, тя решава сама да опознае големия свят. Като излита от родния кошер, Мая е опиянена от красотата, която се разкрива пред очите й, и се радва на всеки нов приятел, когото среща. Пчеличката обаче не знае, че освен доброта, в света има коварство и злини…
18:00
Невинната ти” - 66 еп.
20:00
Червеният площад - 1 еп. с Андрей Соколов, Елена Полякова, Василий Мищенко В основата на сюжета стои действителен случай – загадъчната смърт на втория човек в КГБ Семьон Цвигун, който умира през януари 1982 г. До ден днешен причината за тази смърт е неизвестна. Според официалните съобщения, Цвигун е починал от “тежко заболяване”. Но след това се появява и втора версия – че висшият разузнавач е убит от свои подчинени. Действието на филма се развива в Москва, Сочи, Западен и Източен Берлин и Париж през януари 1982. Генерал Вигун /в сериала името на героя е променено/ трябва спешно да предаде секретна информация лично на Леонид Брежнев. Вигун бърза за срещата с генералния секретар на КПСС, но неочаквано попада в засада по пътя. Явно, някой иска да попречи информацията да достигне до държавния ръководител. Генералът успява да избяга и се скрива в тайната си квартира, но няколко дни по-късно той е отркит там мъртъв. Никой не вярва на съобщенията в медиите, че Вигун е починал от “тежко заболяване”. В средите на властта се разпространява слух, че генералът се е самоубил, уличен в корупция и участие в сивата икономика. Брежнев лично разпорежда обстоятелствата около смъртта да бъдат разследвани до две седмици. Деликатната задача е поверена на следователя Игор Шамраев. В хода на работата си честният, принципен и неподкупен Игор успява да научи две неоспорими истини – че Вигун е бил убит, оказвайки съпротива, и че убийството е свързано с интриги във висшия ешалон на властта, с конфликти в ръководсвата на КПСС и КГБ. Главната цел на шефа на КГБ Юрий Андропов е да дискредитира Брежнев и да заеме неговото място.
22:00
Футболни съпруги” - 41 еп. със Зоуи Лъкър, Джилиън Тейлфорт, Алисън Нюмън Таня Търнър тържествува като победителка – най-сетне тя успява да спечели битката със съперницата си Ева и сега бразилският любовник Пауло е само неин. От своя страна, Пауло оправдава нейните надежди като ненаситник в леглото и всичко, изглежда, вече е наред. Таня гори от непреодолимо желание да обяви на всички новата си връзка и да я отпразнува. Затова решава да организира истинска базилска фиеста в новия си луксозен дом. Но животът съвсем не е само смях и забавления. Таня трябва да следи изкъсо състоянието на акциите си. Решението да отиде на среща с Гари Райън, облечена в червен сексапилен тоалет, подпалва ревността на огнения бразилец. Мъжките погледи, които опипват тялото на любимата му, го вадят от равновесие.
00:00
Шотландски боец - 26 еп. c Адриан Паул, Александра Вандернуут, Стан Кирш Сериалът е вдъхновен от едноименния кинохит с участието на Кристоф Ламбер. Тук в ролята на Дънкан се превъплъщава още по-чаровния Адриан Пауъл. Главният герой е безсмъртен, който живее вече 400 години. През първия сезон на сериала се проследяват неговите опити да живее като обикновен човек. Шотландецът има приятелка – французойката Теси, която е наясно с тайната му. За нея знае и малкият уличник Ричи, на когото Дънкан е доверил, че единственият начин да умре, е да бъде обезглавен. Този, който успее да направи това, на свой ред ще стане безсмъртен. На белязания от съдбата шотландски боец обаче не му е отреден нормален човешки живот. Появяват се враговете му. Смелият Дънкан влиза в непрестанни драматични двубои с други безсмъртни злодеи и винаги успява да ги победи. В тази част на сериала специален гост е рок-звездата Джоан Джет, която изпълнява ролята на Фелиша Мартенс. Певицата е автор на най-известната песен от саундтрака на филма - “Кралица на вселената”. Основната музикална тема пък е дело на великите музиканти от група “Куин”.