Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 16 Януари 2007 година

bTV

05:10
Трудна любов
06:00
Пука - сериал
07:00
Тази сутрин
09:30
Бон Апети
10:00
Искрено и Лично
10:55
Треска за злато
11:00
Трудна любов
12:00
bTV Новините
12:30
Шоуто на Слави
13:30
Вдовицата в бяло
14:30
Снежната река
15:25
Треска за злато
15:30
Завръщане в бъдещето - сериал
16:00
Търговски център
16:30
Горчиво!
16:55
Треска за злато
17:00
Земя на страстта
18:00
Модна къща
19:00
Часът на новините
20:00
Кварталът ба богатите
21:00
Монк
22:00
bTV Новините
22:30
Шоуто на Слави
23:30
Всички обичат Реймънд
00:00
Господин Рокендрол - Биографичен
01:40
Земя на страстта /п/
02:30
Бон Апети
03:00
Горчиво /п/
03:30
Най-смешните животни ихора на планетата
03:50
Търговски център /п/
04:20
Искрено и Лично /п./

Диема +

07:00
Фанфан Лалето с Венсан Перес, Пенелопе Круз, Мишел Мюлер ХVІІІ век. Поредната война. Вече никой не си спомня, защо воюва, още по-малко крал Луи ХV. Но, за да се води война, са необходими войници, а тяхното набиране става все по-трудно. Фанфан, свободолюбив и влюбчив младеж, се опитва да се измъкне от разлютени сватове и решава да се запише във войската, за да избяга от сватбения обред. Но армията му е подготвила няколко изненади, начело с мистериозното предсказание на красивата врачка Аделин. “Фанфан Лалето” е типичен филм на “плаща и шпагата” по френски маниер: много словесни игри, хумор и умели отговори, колкото искаш екшън, исторически фон, който не захлупва интригата и е повече претекст, отколкото контекст. Сюжетът е прост и умишлено предвидим, но това не накърнява зрителското удоволствие, предизвикано главно от възторжената динамика и каскадите в диалога. След като се изяви в поредицата “Такси”, режисьорът Жерар Кравчик показва все по-добро владеене на екшън-сцените и умело разработване на разказа в рамките на жанра. Придържайки се към успешния модел на първообраза, той превръща римейка в неуловимо съвременен, без да променя нищо от епохата и нравите. Направен по едноименната творба на Кристиян Жак от 1952 г. /с Жерар Филип в главната роля/, филмът “Фанфан Лалето” бе определен да открие извън конкурсната програма фестивалът в Кан през 2003 г. По този начин бе оказана индиректна почит към Негово Величество Зрителя и неговия вкус към доброто филмово забавление. Вдъхновена, жизнерадостена, добре вписваща се в линията на този тип комедии, новата версия на “Фанфан Лалето” се е възползвала от безспорния талант на Жан Космос /“Гърбушкото”/ като съсценарист, който работи върху ръкописа рамо до рамо с Люк Бесон, и е основен виновник за леко комиксовото звучене а ла Астерикс на някои от сцените и диалозите във филма. Не остава друго, освен да прибавим този симпатичен тандем – Венсан Перес като скокливия, прелъстителен Фанфан и Пенелопе Крус, чийто забавен акцент няма как да не направи впечатление дори на нефренскоезичната публика. Двамата са сполучливо дуо, за всеобщо удоволствие на романтично настроената зрителска аудитория.
09:00
Служител на месеца с Мат Дилън, Стив Зан, Кристина Апългейт Животът на Дейвид Уолш е идеален – той има красива годеница (Кристина Апългейт), страхотна работа като директор на банка и верен, макар и малко шантав приятел (Стив Зан). Животът на Дейвид Уолш беше идеален… до днес. Неочаквано той е уволнен, а за капак и приятелката му го зарязва. И сякаш това не стига, ами се оказва замесен в банков обир за милиони долари. Как да се справи човек с такъв ден “от ада”?
13:00
Астерикс и Обеликс: Мисия Клеопатра с Жерар Де Пардийо, Кристиян Клавие, Моника Белучи Приключенията на Астерикс (Кристиян Клавие) и Обеликс (Жерар Депардийо) продължават. Сега те се отправят към Египет, за да помогнат на архитекта Нумеробис (Джамел Дебюз) в построяването на дворец за Клеопатра (Моника Белучи). Египетската кралица се обзалага с римския император Юлий Цезар (Ален Шаба), че нейните поданици са все още най-великите строители, макар времето на фараоните отдавна да е отминало. Облогът е следният: за три месеца дворецът да бъде построен и целият да е покрит със злато. Проектът е възложен на архитекта Нумеробис, който, ако не успее да изпълни задачата, ще бъде хвърлен на крокодилите. Изплашен от перспективата да стане храна за влечугите, той вика на помощ старите си галски приятели (станали наши любимци от предишните филми) Астерикс и Обеликс. Двамата храбреци са придружавани от стария дроид Панорамикс (Клод Риш), който притежава фантастичната отвара, даваща свръхестествени сили на смелите гали. Нашите приятели са възпрепятствани по-всякакъв начин от хората на Юлий Цезар в осъществяването на амбициозния проект. Ще успеят ли да завършат навреме двореца и да помогнат на Клеопатра да спечели облога?….
16:45
Любовник с Кевин Бейкън, Мат Дилън, Сандра Бълок Тя никога не е мечтала за дом и съпруг. Но повече от всичко иска дете. И го получава след една единствена нощ, прекарана със случайно минаващ през града пътуващ бизнесмен. Детето получава името Пол, но майка му никога не го нарича така. За нея той е “любимото момче”. Заедно двамата изграждан свой чуден, магичен свят, пълен с музика, книги, игри и безкрайна привързаност. Само че Пол расте и майчиният дом става тесен за него. Училището, новите приятели и целия прекрасен свят навън го отдалечават от майка му. Жената започва да го ревнува от всичко и тогава започва трагедията…
20:00
Часът на Левски
21:30
ПРЕМИЕРА Не будете ченге, което спи с Ален Делон, Мишел Серо Когато вижда как освобождават престъпници, комисар Скати (МИШЕЛ СЕРО) основава тайна организация, наречена ‘Полицейска преданост’, същояща се от полицаи екстремисти, които раздават собствено правосъдие. Друг комисар Южен Гриндел (АЛЕН ДЕЛОН), рискува живота си, докато разследва престъпленията извършени от тези разгневени полицаи … Заснет от ЖОЗЕ ПИНЕЙРО (автор на “Фабио Монтале”), който в този филм събира АЛЕН ДЕЛОН и МИШЕЛ СЕРО, “Не буди ченгето, когато спи” е великолепно криминале - двубой между двама истински мъже.
01:10
ПОВТОРЕНИЕ - “Мач от Висша английска лига” Челси - Уигън
05:00
Срещу слънцето повторение

Диема Екстра

06:00
В неизвестност със Стивън Сегал, Ида Новаковска, Агниешка Вагнер Били Рей Лансинг (Стивън Сийгал), бивше тайно ченге, поема най-смъртоносната си мисия, когато открива, че поощрителната програма, която той използва, за да помогне на младо момиче, е всъщност мрежа за трафик на хора. Оглавена от висш престъпен бос, операцията струва милиарди – а момичетата са продавани и търгувани по цял свят. Решен да сложи край на тази операция, Лансинг трябва да използва всичките си способности, за да унищожи престъпната мрежа.
07:45
Момиче номер едно с Тони Скиена, Вини Джонс, Пат Морита Джоуи Скалини /Тони Скиена/ е една от най-големите екшън-звезди на Холивуд и недетрониран световен шампион по бойни изкуства. Джоуи има приятел от детинство – Драгос Молнар /Вини Джоунс/, за когото работи почти цял Лондон – местни банди, цигани, дори някои политици. Властта му обаче не го е направила суетен – напротив, той е мил с всички около себе си. Всяка година Срагос спонсорира провеждащия се в Лондон световен конкурс “Мис Мода”. Почти всички победителки са негови любовници, конкурсът е печелила и настоящата му съпруга. На Драгос му хрумва, че идеална реклама на конкурса би направило присъствието на екшън-звездата Скалини в журито и той решава да го покани. За беда, актьорът се влюбва в най-красивата кандидатка – Татяна, която също не остава безразлична. Драгос обаче също е решил да я има за себе си и дори дългогодишното приятелство няма да му попречи да си отмъсти.
11:15
В капан с Айс Ти,Кол Бартлет Да спиш със съпругата на шефа си е наистина възбуждащо, но за Кайл Грифин това се оказва началото на големи проблеми. На младежът предстои да вземе диплома за архитект, когато е нает от голяма и престижна фирма. Пред него се открива светло бъдеще, но неусетно той се оказва оплетен в любовна афера с жената на началника си – Барбара. Младата жена има тъмно минало, за което държи да не се разчува. А Кайл се оказва на погрешното място в погрешния момент – един труп очевидно ще разбули тайната на връзката му и ще срине света около него.
14:45
В добра компания със Скарлет Йохансон,Селма Блеър,Денис Куейд Дан Форман е на път да бъде уволнен. Той е понижен от шеф на рекламните продажби в голямо списание. Точно тогава списанието е погълнато от по-голяма корпорация. Новият му шеф Картър е наполовина на годините му – гений от бизнес училището, който изповядва философията на корпоративната синергия. Двамата мъже преминават през премеждия и у дома. Дан има две дъщери – Алекс, на 18 и Жана, на 16 години – и е шокиран, когато жена му му казва, че е бременна отново. Между таксите за колеж, ипотеката и новото бебе, Дан не може да си позволи да си загуби работата. Междувременно Картър е зарязан от жена си, с която са женени от седем месеца, точно когато го повишават. Нелесното приятелство между Дан и Картър е под заплаха, когато младежът се влюбва и започва връзка с дъщерята на Дан, Алекс.
18:20
В капан с Айс Ти,Кол Бартлет Да спиш със съпругата на шефа си е наистина възбуждащо, но за Кайл Грифин това се оказва началото на големи проблеми. На младежът предстои да вземе диплома за архитект, когато е нает от голяма и престижна фирма. Пред него се открива светло бъдеще, но неусетно той се оказва оплетен в любовна афера с жената на началника си – Барбара. Младата жена има тъмно минало, за което държи да не се разчува. А Кайл се оказва на погрешното място в погрешния момент – един труп очевидно ще разбули тайната на връзката му и ще срине света около него.
22:00
Законът на Картър със Силвестър Сталоун, Миранда Ричардсън, Рейчъл Лий Джак Картър ( Силвестър Сталоун) е най-сигурният събирач на дългове в Лас Вегас. Неочакваната смърт на брат му го отвлича от обичайните задължения и той се връща в родния Сиатъл, където започва собствено разследване. Класически филм за отмъщението и справедливостта, блестящо завръщане на Сталоун и Мики Рурк, които ни припомнят най-доброто от американския екшън.
01:30
Извън сезона повторение

Диема Фемили

07:00
Езеро на съдбите - 131 - 132 еп.
08:00
Футболни съпруги” - 41 еп.
09:25
Тарзан - 35 еп.
11:00
Езеро на съдбите - 131 - 132 еп.
12:45
Телестар
14:00
Футболни съпруги” - 41 еп.
16:00
Шотландски боец - 26 еп.
17:00
Пчеличката Мая - 17 еп.
18:00
Невинната ти” - 67 еп.
20:00
Червеният площад - 2 еп.
22:00
Футболни съпруги” - 42 еп.
00:00
Шотландски боец - 27 еп.