Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 20 Януари 2007 година

bTV

05:10
Трудна любов
06:00
Физиотоника
07:00
Звездни рейнджъри
08:30
Кой е по-по-най
09:30
Споко player
10:00
Огледала
11:00
Бон Апети /събота/
11:30
Глобусът
12:00
Десетте най-…
12:30
Най - смешните животни и хора на планетата
13:00
Луи Дьо Фюнес: Голямата ваканция - Комедия, 1967
14:30
Европчъните
15:20
Модна къща - какво се случи до сега
16:00
Секс, лъжи и тайни
17:00
Море от любов
18:00
Пирамида
19:00
Часът на новините в /събота/
20:00
Девет месеца - Комедия, САЩ, 1995г.
22:00
bTV Новините
22:30
Маратонецът - Драма-трилър, САЩ, 1976
00:50
Автокино - “Фламинго”, Драма 2001г.
02:30
Секс, лъжи и тайни
03:00
bTV Новините
03:40
Огледала

Диема 2

06:00
Саки и Винцети с Джан М. Волонте, Сирил Кюсак, Рикардо Кучола През 1920 година италианските анархисти Никола Сако /Рикардо Кучола/ и Бартоломео Ванцети /Джан Мария Волонте/ са осъдени на смърт с лъжливо обвинение в грабеж и убийство. Истинската причина за гоненията срещу тях са политическите им убеждения и това дело остава пример за срам и лицемерие в човешката история.
08:30
Време за готвене кулинарно предаване
12:00
Когато си неразбран” - 2 част с Лука Цингарети, Маргерита Бай, Валтер Кончаторе Екранизацията на известната новела на Флорънс Монгомъри е истинска драматична и вълнуваща история за връзката между баща и син, които се обичат, но не могат да общуват и да се разбират помежду си. Франческо е на десет години. Баща му е работохолик, но, за сметка на това, майката е нежна и любяща жена, която винаги е до своите момчета. Франческо я обожава и неговият малък свят е съсипан, когато разбира, че тя страда от неизлечима болест. Момчето се превръща във вечна опозиция на баща си, който, въпреки огромния интелект, не може да достигне до душата му. Франческо непрестанно е набеждаван за пакостите на по-малкия Мино. Нещата съвсем се влошават, когато майката умира и бащата моли нейната сестра да дойде в дома им, за да му помогне в отглеждането на децата. Животът на Франческо става почти непоносим, но един ден, съвсем неочаквано, нещата се променят. Злополука с Мино е причината бащата да разбере, какво огромно сърце притежава големият му син и да открие мъжа у него. филм
14:00
Седем обзорно информационно предаване
16:40
ТЕЛЕСТАР
17:30
МРЕЖАТА
19:30
ДЕНЯТ информационна емисия
22:00
Бланш с Лу Доайон, Жерар Депардийо, Жан Рошфор Оригинална комбинация между любопитен исторически сюжет, съвременен тон и забавни каламбури. Френското кралство по времето на Луи ХІV е корумпирано. Всички се занимават с незаконни сделки, заговори за убийства, а коварният кардинал Мазарини осъществява пъклените си планове. Бланш дьо Перон, която по чудо е оцеляла при избиването на семейството й, се е превърнала в красива млада жена, готова на всичко, за да отмъсти. След като всява паника в цялата провинция, Бланш пресреща скъпа пратка колумбийски “дяволски прах”, предназначен за Мазарини. Ръкавицата е хвърлена. Безмилостният капитан ККК тръгва по следите на красивата авантюристка, чиято история стига чак до ушите на Луи ХІV и Ана Австрийска. А Бланш неочаквано се влюбва в кралския шпионин Бонанж, който също не е напълно безчувствен…
01:50
Зъболекарят Кобрин Бернсън, Линда Хофман Доктор Алън Фейстън е богат и преуспяващ зъболекар от Бевърли Хилс. В действителност е нещо повече – ценител на хубава музика, собственик на голяма къща и горд съпруг на красива жена. На фона на този безоблачен живот, се устаовява, че е душевно болен. Д-р Фейстън обича съвършенството и очаква това от всички. Но за нещастие, никой не може да отговори на неговите изисквания. Този неприемлив факт дразни “добрият” доктор и го подтиква към убийства.

Диема Фемили

07:00
Крадецът си е крадец - 17 еп.
08:00
Въздушна полиция” - 4 еп.
10:30
Тарзан - 35 - 36 еп.
13:00
Направление Юг - 9 еп.
14:50
Телестар
16:15
Крадецът си е крадец - 17 еп. със Сандрин Холт, Иван Сергей, Никълъс Лиа, Дженифър Дейл Задачата на Мак е да следи неотклонно и да охранява модела Шантал, свързана с модното движение, известно като Норвежки силует. Мак трябва да я спаси от група клоуни, които мъстят на хората, носещи животински кожи.
17:15
Въздушна полиция” - 4 еп.
19:00
Обир посред бял ден” - 5 еп.
22:00
Последна сделка - 1 част с Майкъл Нуори, Фабио Тести, Бърт Янг, Карол Алт Дейвид Слоън е 40-годишен ветеран от Виетнам, който все още не може да се пребори със спомените за кръв и насилие. Затова решава да се консултира с психоаналитик. Съдбата го среща с д-р Ан Маргарет, жизнена, интелигентна и чаровна жена. Постепенно Дейвид се влюбва в нея и започва да мечтае за тяхното общо и по-добро бъдеще. Точно тогава той получава най-големия удар в живота си – оказва се, че любимата жена е болна от рак и единственият й шанс е да предприеме рисковано и много скъпо лечение. Всичко това хвърля Дейвид в отчаяние. За да може да плати манипулациите на Ан, той решава да започне работа. А това, което знае най-добре, е да убива. Зловещата диагноза на Ан обаче се оказва непреодолима и тя умира. Тогава отчаяният Дейвит отново се превръща в предишната машина за смърт. Заедно с Ан си е отишла и неговата воля за живот и е останало само желанието за мъст.
02:00
Твърда вяра с Били Зейн, Тереза Ръсел, Раян Гослинг Изпъстреното с мазохизъм и садизъм ежедневие на банда се променя рязко, когато при случайни обстоятелства се разкрива еврейския произход на Дани. Вариантите за развръзка не са много, но всички са непредсказуеми. Дани Балинт / РАЯН ГОСЛИНГ/ е член на банда скинхедс, завладян от идеите на антисемитизма. Причината за неговата ориентация е доста странна - той самият е евреин, но е изгонен от религиозното училище заради това, че задава твърде много въпроси. Съмненията му относно нещата, описани в Стария Завет го насочват към идеите на Ницше и към бандата на Къртис /БИЛИ ЗЕЙН/ и Лина /ТЕРЕЗА РЪСЕЛ/.