Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 22 Януари 2007 година

bTV

05:30
Шоу рум
06:00
Пука - сериал
07:00
Тази сутрин
09:30
Бон Апети
10:00
Искрено и Лично
10:55
Треска за злато
11:00
Трудна любов
12:00
bTV Новините
12:30
Шоуто на Слави
13:30
Вдовицата в бяло
14:30
Снежната река
15:25
Треска за злато
15:30
Завръщане в бъдещето - сериал
16:00
Търговски център
16:30
Горчиво!
16:55
Треска за злато
17:00
Земя на страстта
18:00
Модна къща
19:00
Часът на новините
20:00
Кварталът ба богатите
21:00
Монк
22:00
bTV Новините
22:30
Шоуто на Слави
23:30
Всички обичат Реймънд
00:00
Франки и Хейзъл, Комедия, САЩ, 2000
01:40
Земя на страстта /п/
02:30
Бон Апети
03:00
Горчиво /п/
03:30
Другата България
03:50
Търговски център /п/
04:20
Искрено и Лично /п./

Диема 2

06:00
Дете наречено Иисус"/1 еп./ с Матео Белина, Ирене Папас, Кармен Сан Мартин За първи път в телевизионния ефир е показана историята за детството на Иисус Христос, за която дори в Библията има много малко данни. Филмът разказва за драматичните събития в семейството на Йосиф и Богородица, принудени да изоставят дома си във Витлеем, за да избягат от гоненията на Ирод. На фона на зловещата война между римляни и зилоти са показани семейни отношения, изпълнени с любов и взаимно уважение, с майчина нежност и бащина грижа. Въпреки загадъчния си ореол, който загатва за свещена същност, Иисус е типично седемгодишно дете, което прави бели с приятелите си, което не внимава в уроците и задава типични за възрастта си въпроси. Но и не толкова типични.
08:00
“Франческо”/І част/ с Раул Бова, Джанмарко Тоняци, Амели Дюре Това е история за живота на Свети Франческо от Асиси, основателят на монашеския орден, който носи неговото име. Той е богат наследник, чиито младежки лудории го пращат в затвора. Там Франческо се среща с покъртителни човешки драми, които оставят дълбоки следи в неговата душевност и го подтикват към житейското му призвание. Вътрешният му глас го подканва да изостави богатствата си, да посвети живота си на проповеди за Божията истина и да стане закрилник на нуждаещите се и измъчените. През годините на проповядване и благотворителност Франческо привлича много последователи, убеждавайки ги да следват неговия избор на отрицание на светските радости, на набожност и молитви. Така е създаден и монашеският орден на францисканците. Франческо е много обичан и всички скърбят за него след смъртта му. Но най-голяма е мъката на Клара, негова приятелка от детинство, която го следва навсякъде в мисионерската му дейност и която също е канонизирана от католическата църква.
10:30
Време за готвене” кулинарно предаване
12:30
Венчана за насилието"/І част/ с Карол Алт, Ерик Робъртс, Бърт Янг, Ник Манкузо Семейство става невинна жертва на мафиотска война. Съпругът е застрелян по грешка, а жена му е изнасилена. 12-годишната им дъщеричка Нанси вижда всичко това в деня да първото си причастие и дълбоко в детската си душа се заклева един ден да отмъсти… Куршумът, отнел живота на бащата й, всъщност е бил изстрелян за нюйоркския Кръстник Франк Латела. Честта задължава Латела да осигури семейството на непознатия си благодетел. Нанси и майка й заживяват в Сицилия под крилото на Коза Ностра. Минават години и Нанси израства прекрасна жена, готова да отвори сърцето си за любов… и омраза. Тя среща Шон МакЛиъри, който е изпратен от Латела да разследва съмнителни сделки в бизнеса му с маслини. За Нанси Шон олицетворява очарованието на Америка, което страшно й липсва. Момичето се влюбва в него, но скоро всичко ще се промени… Трагедията за Нанси започва, когато куршум, предназначен за Шон, убива майка й. Съсипаната млада жена се завръща в Ню Йорк заедно с Латела, а желанието й за отмъщение е по-силно от всякога. Идва й помощ в лицето на Шон, когото тя отново среща в Америка. Когато двамата се женят, Нанси вече е бременна и по всичко изглежда, че в живота на жената вече ще настъпи спокойствие. Но по време на сватбеното празненство неочаквано тя получава бележка: “Поздравления! Току-що се омъжихте за убиеца на баща си!” Ще може ли тя да забрави клетвата, дадена пред бащиното тяло?
16:00
Съкровището на Дамаск” - 1 част с Франко Неро, Валери Каприски, Вен Газара, Ранди ,Ингерман, Алесандро Спердути Загадъчна табелка от черен мрамор е открита в сирийската пустиня от ислямски терорист, извършил бомбена атака срещу научна експедиция под егидата на ООН. Същата табелка се появява отново няколко седмици по-късно в Рим. Тя е в ръцете на сирийската девойка Майда, която рабоди като детегледачка на 8-годишния Паоло. Един ден момчето не се прибира от училище, а заедно с него изчезва и Майда. Отчаяните родители организират разследване, в хода на което се натъкват на странен факт. В легендата за кралица Зенобия, живяла преди 2000 години, се споменава за мраморната табелка. По-късно тя е открита от археолози и е установено, че излъчва странна енергия. Големият въпрос е, каква е връзката между това и отвличането на Паоло.
18:10
Време за готвене кулинарно предаване
19:30
ДЕНЯТ информационна емисия
21:30
ДЕНЯТ информационна емисия
23:45
МРЕЖАТА повторение
01:30
Нисан” - 13 еп.
02:30
Арлекин: Да обичаш Еванджелин повторение