Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 27 Януари 2007 година

bTV

05:10
Трудна любов
06:00
Физиотоника
06:30
Бон-Бон
07:00
Звездни рейнджъри
07:30
Морско приключение
08:30
Кой е по-по-най
09:30
Споко player
10:00
Огледала
11:00
Бон Апети /събота/
11:30
Глобусът
12:00
Десетте най-…
12:30
Най-смешните животни и хора на планетата
13:00
Луи Дьо Фюнес: Зелева супа
16:00
Секс, лъжи и тайни
17:00
Море от любов
18:00
Пирамида
19:00
Часът на новините в /събота/
20:00
Празен човек - Комедия, САЩ
21:40
Аламинут
22:00
bTV Новините
22:30
Списъкът на Шиндлер - Историческа драма, САЩ
01:50
Секс, лъжи и тайни
02:30
bTV Новините
03:00
Огледала
04:00
Бон Апети
04:30
Глобусът

Диема 2

06:00
Светът на цирка” c Джон Уейн, Клаудия Кардинале Мат Мастър (Джон Уейн), собственик на един от прочутите американски циркове, придружаван от млада и красива циркова актриса (Клаудия Кардинале), пътува към Стария континент – Европа. По време на корабокрушение те губят главната палатка на своя цирк. Това им създава сериозни затруднения. Ще трябва да започват всичко отначало. Докато събира нови артисти, Мастър среща старата си любима Лили Алфредо - акробатка на трапец. Каква тайна споделят тези трима герои? Ще успеят ли да се справят с пожара под гигантския купол, точно по време на костюмната репетиция? Те са единствените, които могат да спасят своя цирк. Завладяваш филм, създаден с голяма прецизност и задълбочено познаване на ежедневието в цирка. В много сцени, наред с холивудските звезди, участват и прочути циркови артисти. Хенри Хатауей, който е режисьор и на такива филми като “Ниагара” и “Синовете на Кати Елдър”, гарантира силни емоции за всички зрители.
08:30
Време за готвене” кулинарно предаване
12:00
Чочарка” - 1 част със София Лорен, Роберто Лоджа, Андреа Окипинти Бомбардировката на Рим през лятото на 1943 година слага край на нормалния живот на една майка и една дъщеря. Вдовицата Чезира изоставя малката си бакалия и отива с 15-годишното си дете в родния си град в планината. Двете са много близки и гордата майка с радост наблюдава как расте нейната Розета. Един ден те срещат срамежливия антифашист Микеле, който се влюбва в Чезира, но тя не знае, как да се отнася към проявите му да внимание. Дъщеря й обаче се увлича по него. Скоро съюзническите войски разбиват германския фронт и всички мислят, че войната е приключила. Чезира решава да се завърне в Рим, но по време на това пътуване всъщност започва личната война на двете жени. Марокански войници ги нападат и изнасилват, въпреки усилията на майката да спаси дъщеря си. Дълбоко депресирана, Розета се отдава на своя мълчалив свят на мечти и обиди, в който Чезира не е способна да проникне. Не след дълго до двете достига и вестта за смъртта на Микеле.
14:00
Щастливи заедно” c Патрик Демпси, Хелън Слейтър, Дан Швайдър Кристофър е прилежен първокурсник в колеж, който се опитва да стане писател. Проблемите му започват, когато заради компютърна грешка е настанен в стаята на Алекс – сексапилна и освободена от задръжки колежанка. Но след като семестърът напредва, техният първоначален раздор дава път на приятелството. А може би и на нещо повече?
16:00
Няма балами” c Пол Нюман, Брус Уилис, Мелъни Грифит, Джесика Танди Един очарователен 60-годишен строител все още търси истините в живота. Той отказва да порасне, но дали така мисли съдбата? Пострадал по време на работа, той завежда дело срещу работодателя си. Следват куп ситуации, които го карат най-накрая да намери смисъл в живота си.
20:00
В леговището на звяра” със Стивън Сегал, Брайън Ман, Моника Лоу Бившият агент на ЦРУ Джейк Хопър остава самотен баща след смъртта на съпругата си и живее с дъщеря си Джесика. По време на екскурзия до Тайланд тя и приятелката й са отвлечени от терористична организация, настояваща за освобождаването на 20 затворници от военен лагер. След отказа на американския държавен секретар да преговаря за освобождаването на момичетата, Джейк решава да действа сам. Той използва връзките си в ЦРУ, за да се добере до Тайланд и организацията, но се оказва по средата на заплетен политически заговор, а по следите му е пратен и демона на могъщ древен воин. Джейк ще се нуждае от цялата си физическа и духовна сила, за да преодолее всички препятствия и да спаси дъщеря си.
00:00
Бой до смърт” със Стивън Бауър, Стивън Греъм, Доминик Ванденберг Джак Северино няма памет. Той не помни дори името си. Единствената връзка с миналото му е снимка на красива жена и името “Мариана”, татуирано с готически букви на гърдите му. Това, което Джак знае и умее, е кървав и жесток спорт, наречен “бой до смърт”. Но, когато истинската му същност започва да го достига, той разбира, че не е убиец по душа. За някои мъже е нужно да минат през битка, за да получат изкупление.
03:05
Лоша карма” c Патси Кенсит, Патрик Мълдун, Ейми Лоукан Една красива, но необуздана пациентка в психиатрично заведение е убедена, че е преродената сродна душа на сериен убиец от 19-и век, който обаче по случайност живее в наши дни… Агнес Тачър (Патси Кенсит) изпитва силна жажда за кръв и се възползва от необикновената си чувствителност, за да тръгне по петите на д-р Кембъл (Патрик Мълдун), който отива на тиха семейна почивка по крайбрежието със съпругата си (Ейми Лоукан) и малката им дъщеричка.

Диема Екстра

06:00
Гориво в кръвта” със Силвестър Сталоун, Естела Уорън, Бърт Рейнолдс Силвестър Сталоун е не само в главната роля, но е и сценарист на “Driven” – скоростен филм проследяващ живота на автомобилните състезатели от вълнението по пистите до романтичните преживявания извън тях. Джо Танто (Сталоун) е бивш състезател, който се завръща към живота на автомобилната писта, когато става наставник на талантлив млад пилот. Той трябва не само да го научи да побеждава, но и да го спаси от упорития му нрав, подтикващ го към безрасъдни постъпки, включително и към преследване на гаджето на най-големия му съперник. Режисиран от Рени Харлин, сътрудничил на Сталоун и в “Катерачът”, този филм ще ви заведе до най-известните автомобилни писти в света и ще ви покаже уникалната гледна точка на един състезател. Палете двигателите!
08:00
3000 мили до Грейсланд” c Кърт Ръсел, Кевин Костнър, Крисчън Слейтър,Кевин Полак Добре дошли в Лас Вегас, щата Невада – мястото, от което Елвис току що си тръгна с 3.2 милиона долара. Томас Мърфи (Кевин Костнър) не е обикновен интерпретатор на Елвис. Той е не само въоръжен, но и ръководи цяла банда престъпници (Крисчън Слейтър, Дейвид Аркет, Бокийм Удбайн и Хауи Лонг) в един от най-големите обири в историята, извършен по време на Международния Елвис семинар през 2001г. Съдружникът му Майкъл Зейн (Кърт Ръсел) обаче е сериозно разконцентриран от увлечението си по привлекателната Сибил Уейнгроу (Кортни Кокс). Така, Томас преследва голямата цел – парите, Сибил преследва Майкъл, а федералните агенти (Кевин Полак и Томас Хайдън Чърч) са по петите на всички останали. Накрая всеки започва да действа за себе си, парите сменят многократно притежателите си, телата се трупат, а Томас и Майкъл се надпреварват към финала. Този, който оцелее, ще бъде Кралят!
11:35
“Тунелът”- І част c Хейно Ферк, Николет Кребиц, 1961 година. Комунистическата партия на ГДР започва да строи Берлинската стена. Източногерманецът Хари Мелхор усеща, че гнета в родината му го задушава, и иска да избяга отвъд Стената. Той иска да вземе цялото си семейство, но сестра му Лоте се страхува. Младата майка предусеща, че бягството ще е опасно за момиченцето й. Въпреки нежеланието си, Хари оставя Лоте в Източен Берлин, но се заклева, че ще се върне за нея. След като се установява на Запад, с помощта на приятеля си Матис младежът изготвя план за бягство, граничещ с лудостта.
14:45
Камуфлаж” c Лесли Нилсън, Ванеса Ейнджъл, Уилям Форсайт Марти Макензи е некадърен актьор с интерес към криминални разследвания. Така той се запознава със свадливия детектив Джак Потър и успява да измоли от него да поработят заедно. Двамата трябва да предприемат тайно проучване в занемарено градче, където се подготвя убийството на богат собственик на рудник. Там Марти открива, че детективската професия съвсем не е детска игра.
17:00
ДИРЕКТНО - “Мач за ФА Къп - ІV кръг” “Тотнъм” - “Саутенд”
20:40
Диема СПОРТ
02:50
Преследвачът” повторение

Диема Фемили

07:00
Крадецът си е крадец - 19 еп.
08:00
Въздушна полиция” - 6 еп.
10:30
Тарзан - 40 - 41 еп.
13:00
Направление Юг - 11 еп.
14:50
Телестар
16:00
Крадецът си е крадец - 19 еп. със Сандрин Холт, Иван Сергей, Никълъс Лиа Семействата на тайните агенти преживяват истинска криза, когато разберат с какво се занимават в действителност близките им. Положението обаче се влошава, ако решат и да се набъркат в тайните им мисии и се превърнат в мишени на престъпниците. Изпълнението на професионалните задължения се оказва истинско изпитание заради избора между семейния дълг и държавния интерес.
17:00
Въздушна полиция” - 6 еп.
19:00
Обир посред бял ден” - 7 еп.
22:00
Белият Фиат - 1 част с Ким Роси Стюарт, Дино Абреша, Валерия Милило Това е истинска история за трима полицаи, тръгнали по петите на безмилостна банда, действаща в района на Северна Италия. Когато един от тримата приятели е убит в престрелка с главорезите, другите двама се заклеват да стигнат докрай и да заловят убийците с цената на всичко. Но, както изглежда, гангстерите поддържат близки отношения с представители на високите етажи на властта. Полицаите непрекъснато се натъкват на неочаквани пречки в разследванията си. Те все пак успяват да разкрият един от бандитите. Единият полицай решава да стане двоен агент, внедрява се в шайката и постепенно печели доверието на гангстерите. Каква е изненадата му, обаче, когато се оказва, че един от тях е негов колега!
01:30
Джери и Том” с Джо Мантеня, Сам Рокуел,Тед Дансън Том /Джо Мантеня / е опитен побойник, който работи в малка фирма за продажба на коли втора употреба. Джери се учи при него на занаят. Том е ветеран, а Джери дебютант в този бизнес и тяхното отношение към професията коренно се различава. Ежедневно двамата се сблъскват със законите на улицата, като преминават през серия от нелепи злополуки и комични ситуации.