Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 02 Февруари 2007 година

Диема +

07:00
Сладките 16” c Ан Мари Фултън, Уилям Руан, Мартин Компстън Лиам е обикновено 15 годишно момче, което мечтае за нормален дом и семейство. Майка му е в затвора, но ще излезе в навечерието на неговия 16-ти рожден ден. Лиам иска двамата да заживеят някъде спокийно тихо и затова прави всикчо възможно мечтата му да се сбъдне. Понякога обаче не само силното желание и усилията, които полагаме са достатъчни да се сбъднат мечтите ни… “Сладките 16” е филм в най-добрите традиции на съвременното британско кино, носител на наградата на Европейскта критика за 2002 година, а също и призове за най-добър филм от фестивалите в Торонто и Валядолид.
09:00
След дъжда” c Лоис Ломбард, Пол Бетъни,Арион Бакари “След дъжда” е вълнуваща драма за любовта и приятелството, спонтанно появили се сред тревожното ежедневие на гражданската война в Южна Африка. На фона на огъня от престрелките, Ема и Джоузеф успяват да открият път един към друг и така започва забранена дружба, която застава над расовата омраза, изпълнила целия свят на двамата млади хора.
13:00
Пехотинци” c Брант Котън, Франк Сало, Андрю Боуън Последният път, когато пехотинците са преследвали руския терорист Владимир Антонов, единадесет от тях са убити, а двама – пленени. Полковник Анслоу е твърдо решен да не позволи това да се случи отново. Той има само един шанс и 36 часа на разположение, за да залови терориста и да спаси пленниците. Действащи на вражеска територия и с изтичащ краен срок, пехотинците ще преминат през ада, за да оцелеят.
16:45
Знак на съдбата” c Джон Кюсак, Кейт Бекинсейл, Гари Гербрант Джонатан Траджер и Сара Томас се срещат, докато купуват ръкавици в Ню Йорк. Магията, витаеща при пазаруването в нощта преди Коледа, се превръща в романс. Джон мисли, че е открил бъдещето си, но Сара не е сигурна, че това е истинската любов. Те решават да подложат на изпитание чувствата, като се разделят. Така ще видят дали провидението ще ги събере отново … Години по-късно, след раздялата в онази вечер, и двамата са сгодени за други хора и ще се женят, но все още нито един от тях не може да се отърси от спомена за другия. Джон получава помощ от своя кум да намери момичето, което не може да забрави. Сара моли годеника си да я пусне на почивка с най-добрата си приятелка преди сватбата. Те отлитат от Калифорния за Ню Йорк, с надеждата съдбата да я събере с нейната сродна душа. Близки разминавания и класически Шекспировски хаос събира двамата близо до срещата много пъти, но съдбата ще си каже последна думата!
20:30
Преди кръга
00:15
“НОКАУТ” - професионален бокс
02:20
Примка” c Майкъл Бийн, Сара Тригър, Никълъс Кейдж, Чарли Шийн След неочакваната смърт на баща си, Джо (Майкъл Бийн) решава да изпълни последното му желание. То го отвежда при чичо му Лу (Джеймс Кобърн), който работи като реставратор на ценни предмети. Еди (Никалъс Кейдж), дясната ръка на Лу, вижда в лицето на Джо съперник и сериозна заплаха за връзката му със сексапилната Дайан. Скоро обаче всички се оплитат в мрежите на един друг добре скроен план.

Диема 2

06:00
Заради децата ми” - 2 част със Сабрина Ферили, Лука Барбарески Соня Алберти е разделена със съпруга си Валтер и отглежда сама двете си деца – 9-годишната Камила и 6-годишният Лоренцо. Привидно Валтер прави всичко възможно да се събере отново с жена си, но това, което всъщност иска, е да й отнеме попечителството на децата. Негова помощница е молдовката Людмила, която е наета за бавачка на децата, а по-късно става любовница на Валтер. Соня е наясно с всичко това и е решена да се бори до край. Но за безскрупулния Валтер целта оправдава средствата и той предявява съдебен иск срещу майката на децата си за това, че тя е в умствена и икономическа невъзможност да ги отглежда. Той дори подкупва съдиите и вещите лица по делото, но, въпреки всичко, Соня печели. Затова Валтер решава с помощта на Людмила да отвлече децата си. Бившата бавачка успява да открадне паспортите им и да ги отведе в родината си. Соня подава оплакване, но полицията бездейства, затова тя заминава за Молдова. Опитите й да получи съдействие от официалните власти удрят на камък, Соня се сблъсква с корупция и мафиотски структури. Затова майката отвлича децата си и тримата намират убежище в посолството на Италия. Но дори там те не са в безопасност.
08:00
Разбойникът” c Лора Харис, Луис Госет Младши Зиги Уотсън /Лора Харис/ влиза в комбина с крадци, решили да ограбят склада на бижутерийния магазин, където работи. Посредством тях момичето се надява да открие баща си, за когото има информация, че се занимава с нечисти сделки. До момента не е имала възможност да се запознае с него. Но случайно разбира, че изчезналият татко е Франк Дрейк - отчаян и объркан човек, решен да отмъсти на бившия си шеф /Луис Госет Младши /, който го е осъдил за телефонна измама.
10:30
Време за готвене” - кулинарно предаване
12:30
Закони на привличането” c Пиърс Броснан, Джулиан Мур, Майкъл Шийн Вечната конкуренция в съдебната зала прави Одри Удс (Джулиан Мур) и Даниъл Рафърти (Пиърс Броснан) най-добрите бракоразводни адвокати в Ню Йорк. Отношенията им допълнително се нажежават, когато двамата заемат противоположните страни при развода на рок певец и нашумяла дизайнерка (Майкъл Шийн и Паркър Поузи). Ябълката на раздора между скандалната двойка е замък в Ирландия и двамата адвокати трябва да отидат там, за да събират доказателства. В замъка обаче юристите попадат на кънтри фестивал със силни питиета, след който… се събуждат като съпрузи. За да спасят професионалните си репутации, те трябва да поддържат заблудата, че наистина са влюбени. Но дали това ще се окаже само заблуда?
16:00
Да възкръснеш от пепелта” c Кристин Лахти, Брю Бриджис, Брус Дейвисън Тази сърцераздирателна драма разказва за живота на Жизела Пърл, унгарска еврейка, изпратена в лагера на смъртта Аушвиц през Втората световна война. Там младата лекарка случайно научава, че всички бременни жени ще бъдат изпратени в газовите камери. За да спаси поне част от тях, тя започва да прави аборти. Години по-късно, когато войната вече е история и Жизела кандидатства за американски паспорт, тя трябва да дава обяснения за действията си на щатската лекарска комисия.
18:10
Време за готвене” - кулинарно предаване
19:30
ДЕНЯТ” - информационна емисия
21:30
ДЕНЯТ” - информационна емисия
00:00
СЕКС, ИГРИ, Ах!
02:50
Вълците на Уолстрийт” c Ерик Робъртс, Улям Грегъри Лий, Джеф Бранстън Джеф, /Уилям Грегъри Лий/, току - що завършил колеж, започва работа в реномирана брокерска къща на Уолстрийт, ръководена от харизматичния Дайсън Келър /Ерик Робъртс/. Там работят само мъже, обзети да правят купища пари без оглед на средствата… Джеф навлиза в средите им и твърде късно научава тайната на Вълците, свързана с пълнолунието.