Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 03 Февруари 2007 година

Диема Екстра

06:00
Винаги на път” c Даниел Стърн,Патриша Ричардсън Франк стопанисва малък мотел в провинцията на щата Канзас и мечтае да открие клуб, където да забавлява гостите си с кънтри – парчета, но съпругата му Хелън се отнася с пренебрежение към идеята. Внезапно обаче на хоризонта се появява кандидатка за певческа слава, която омагьосва Франк. Красавицата Джули Мичъл е добра певица, но е попаднала под деспотичната власт на мениджъра си Рой, от когото се мъчи да се освободи. Би било глупаво от страна на Франк да се замесва с нея, но, въпреки това, той го прави и съвсем скоро нещата излизат извън контрол…
07:35
Законът на Картър” със Силвестър Сталоун, Миранда Ричардсън, Рейчъл Лий Джак Картър ( Силвестър Сталоун) е най-сигурният събирач на дългове в Лас Вегас. Неочакваната смърт на брат му го отвлича от обичайните задължения и той се връща в родния Сиатъл, където започва собствено разследване. Класически филм за отмъщението и справедливостта, блестящо завръщане на Сталоун и Мики Рурк, които ни припомнят най-доброто от американския екшън.
10:55
Извън сезона” c Денис Хопър, Джина Гершон, Доминик Суейн В малък, занемарен пристанищен град настъпва зимата и Пиер Уолкър се готви да отпътува. Цяло лято той е работил тук в увеселителния парк и е припечелил достатъчно, за да продължи пътешествията си. Но неочаквано среща Кели, която го убеждава да остане. И започват да се случват странни неща. Най-напред, спестяванията на мистериозно изчезват Пиер. След това младежът попада в компанията на крадеца Хари, от когото научава тънкостите на “професията”. Пиер решава да ограби бившия си работодател – собственикът на увеселителния парк, но не знае, че същата нощ наемен убиец ще проникне в дома му, за да го ликвидира.
14:15
Диема СПОРТ
17:00
ДИРЕКТНО - “Мач от Висша лига на Англия” “Чарлтън” - “Челси”
20:35
Диема СПОРТ
03:10
Преследвачът” повторение

Диема Фемили

07:00
Крадецът си е крадец - 21 еп.
08:00
Въздушна полиция” - 8 еп.
10:30
Тарзан - 45 - 46 еп.
13:00
Направление Юг - 13 еп.
14:00
Валерия - 1 еп.
16:00
Крадецът си е крадец - 21 еп. Сергей, Никълъс Лиа, Дженифър Дейл Ирландският терорист Дивия Уилис Муркок извършва терористичен акт в Канада. Директорката възлага на своя екип да сътрудничи на прочутия британски агент Иън Лесли в заляването на Муркок. Агентът е силно привлечен от Лий Ан и си навлича омразата на Мак и Виктор.
17:00
Въздушна полиция” - 8 еп.
19:00
Валерия - 1 еп. с Клаудия Кол, Джулио Басе, Нандо Газоло, Масимо,Чаваро, Витория Пианкастели Младата лекарка Валерия току-що е назначена на първата си работа в полицейски офис. Службата е стъпка в професионалното й развитие, а и парите й идват добре. Затова Валерия се захваща с ентусиазъм, още повече, че има осемгодишен син Матео, който трябва да отглежда сама след развода си. Жената няма никакъв опит в разследването на убийства и новият й пост е повече от предизвикателство. Животът й се обърква още повече, когато тя открива, че неин колега е бившият й съпруг Лука. Тя очаква непрекъснати конфликти, тъй като двамата са коренно противоположни като характери и като подход към нещата. Въпреки неразбирателствата и взаимната ревност, Валерия постепенно успява да преодолее проблемите. Това я прави по-зряла и независима и тя престава да се прави, че за нея и Матео Лука не съществува. Лекарката става безценна и в професията, тъй като има дарбата да съчетава научните си знания с природната си интуиция, чувствителност, кураж и желание винаги да е на първа линия.
22:00
Младият Казанова - 1 част със Стефано Акорси, Тиери Лермит, Катрин Флеминг,Барбара Шулц, Катя Флинт, Кристина Капотонди Войник, шпионин, дипломат, писател, цигулар, авантюрист, основно познат от известната си автобиография, доказваща репутацията му на един от най-известните любовници в историята. “Няма раждане, няма смърт – никога; съществува само радостта. И тъй като радостта не съществува без любовта, то какво е животът без любов?” - това е неговото житейско кредо. В мемоарите на Казанова са описани негови авантюри със 122 жени. Книгата представлява реалистичен портрет на бита и човешките отношения в аристокрацията на 18 век. Филмът “Младият Казанова” отново представя преживяванията на един от най-интересните герои в историята. Казанова е син на пътуващи актьори и е отгледан от баба си. Получава протекциите на френския посланик във Венецианската република, след като спасява живота му. Младежът обаче бързо започва авантюра с любовницата на посланика Елена. С течение на времето, благодарение на невероятния си чар, Казанова успява да спечели доверието на повечето дами в кралския двор и дори на самата фаворитка на крал Луи ХV мадам Помпадур. Провал в плановете обаче го принуждава да напусне Франция. Но какво от това? Все пак той е още млад, а възможностите са навсякъде!
02:10
Затворник на любовта” с Наоми Кембъл, Ерик Тал В еротичния трилър " Затворник на любовта" супермоделът Наоми Кембъл е в ролята на съблазнителна млада жена, която става неволна свидетелка на престъпление. Босът на мафията я иска мъртва. Но наемният убиец попада в плен на своята страст към красивата Трейси. Той е готов да жертва своя живот, за да спаси любовта си. Единственият начин да останат живи е да се скрият от мафията, което е почти невъзможно. Дали двамата влюбени ще успеят да оцелеят? Дали любовта между тях е достатъчно силна, за да ги спаси от смъртта?