Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 05 Февруари 2007 година

bTV

05:30
Шоу рум
06:00
Звездни състезатели
07:00
Тази сутрин
09:30
Бон Апети
10:00
Искрено и Лично
10:55
Треска за злато
11:00
Трудна любов
12:00
bTV Новините
12:30
Шоуто на Слави
13:30
Вдовицата в бяло
14:30
Снежната река
15:25
Треска за злато
15:30
Завръщане в бъдещето
16:00
Търговски център
16:30
Горчиво!
16:55
Треска за злато
17:00
Земя на страстта
18:00
Модна къща
19:00
Часът на новините
20:00
Неочакван шанс
21:00
Монк
22:00
bTV Новините
22:30
Шоуто на Слави
23:30
Всички обичат Реймънд
00:00
Корабът на мечтите - Оман, Романтика, Германия
01:40
Земя на страстта /п/
02:30
Бон Апети /п/
03:00
Горчиво /п/
03:30
Другата България
03:50
Търговски център /п/
04:20
Искрено и Лично /п./

Диема +

07:00
Детектор на лъжата” c Боби Бешро, Ребека Бланкеншип Луси е млада актриса, която ще играе Мари – Клер във филм създаден по действителен случай. На съседа й Франсоа е поверена ролята на нейния приятел. Той е заподозрения в неразкрито убийство. Интересното е, че няма никакъв спомен, за да докаже своята невинност. Неговата бивша приятелка Клод може да гарантира за Франсоа и му осигурява непоклатимо алиби. Но резулатът от детектора на лъжата е неубедителен и се налага втори тест.
09:00
“Наследството” c Лиса Верлиндер, Карина Скандс, Гита Ньорби Увлекателната драма на забележителния датски режисьор Пер Флай разказва историята на един мъж, променен от властта. Кристофър е наследник на огромно богатство, изоставил семейния бизнес. Той води спокоен семеен живот със съпругата си Мария, красива актриса. Неочаквано обаче баща му се самоубива и Кристофър трябва да се завърне в Дания, за да заживее отново живота, който някога е загърбил. Това, което заварва в родината, е почти банкрутирал бизнес, шурей – интригант и властна майка, изискваща от него да установи контрол над семейните дела. Кристофър е изправен пред дилемата да избира между лоялността към фамилията и жената, която обича.
13:00
Дарбата” c Кейт Бланшет, Киану Рийвс, Хилъри Суонк Номинираната за “Оскар” англичанка Кейт Бланшет (“Елизабет”) в “Дарбата” влиза в ролята на вдовица с три деца, която се прехранва с умението си да гадае на карти и да намира изчезнали хора. Един ден при нея идва местен богаташ, чиято дъщеря е изчезнала и полицията не може да открие следите й. Гадателката Ани получава видение за момичето, захвърлено в малко езерце, и скоро властите откриват трупа й там. Езерцето се оказва в двора на садистичния Дони (Киану Рийвс - “Скорост”, “Матрицата”), който системно тормози съпругата си (Хилари Суонк, която година преди да се снима в “Дарбата” спечели “Оскар” за “Момчетата не плачат”). Започва шумен съдебен процес – малцина вярват на дарбата на Ани, самата тя подозира, че Дони е невинен, а наяве излизат и скандални истини за убитото момиче. Сценарист на трилъра е Били Боб Торнтън. Бившият съпруг на Анджелина Джоли е познат и от ролите си в “Армагедон” и “Балът на чудовищата”.
16:30
ТЕЛЕСТАР
19:30
“Обзор на кръга в Испания”
21:30
ПРЕМИЕРА “Завръщането на Казанова” c Ален Делон, Фабрис Лучини След един живот на авантюрист и прелъстител Казанова (АЛЕН ДЕЛОН) е остарял и задлъжнял, не го пускат да влезе във Венеция и се принуждава да пътува между южна Франция и северна Италия. Придружаван от своя слуга Камий (ФАБРИС ЛУЧИНИ - “Гърбушко”, “Смешникът”), той среща стария си приятел Оливио, който го кани на гости. Прелъстяването на красивата Марколина (ЕЛЗА), племенницата на Оливио, ще бъде последното му завоевание … АЛЕН ДЕЛОН е великолепен в ролята на голям прелъстител, в партньорство с изумителния ФАБРИС ЛУЧИНИ номиниран за Сезар 1993г. за най-добра поддържаща роля. Двама велики артисти в един велик филм.
01:15
ПОВТОРЕНИЕ - “Мач от Испанската Примера дивисион” Еспаньол - Сарагоса
05:00
Баща, син и любовници” повторение

Диема 2

06:00
Венчана за насилието"/І част/ c Карол Алт, Ерик Робъртс, Бърт Янг, Ник Манкузо Семейство става невинна жертва на мафиотска война. Съпругът е застрелян по грешка, а жена му е изнасилена. 12-годишната им дъщеричка Нанси вижда всичко това в деня да първото си причастие и дълбоко в детската си душа се заклева един ден да отмъсти… Куршумът, отнел живота на бащата й, всъщност е бил изстрелян за нюйоркския Кръстник Франк Латела. Честта задължава Латела да осигури семейството на непознатия си благодетел. Нанси и майка й заживяват в Сицилия под крилото на Коза Ностра. Минават години и Нанси израства прекрасна жена, готова да отвори сърцето си за любов… и омраза. Тя среща Шон МакЛиъри, който е изпратен от Латела да разследва съмнителни сделки в бизнеса му с маслини. За Нанси Шон олицетворява очарованието на Америка, което страшно й липсва. Момичето се влюбва в него, но скоро всичко ще се промени… Трагедията за Нанси започва, когато куршум, предназначен за Шон, убива майка й. Съсипаната млада жена се завръща в Ню Йорк заедно с Латела, а желанието й за отмъщение е по-силно от всякога. Идва й помощ в лицето на Шон, когото тя отново среща в Америка. Когато двамата се женят, Нанси вече е бременна и по всичко изглежда, че в живота на жената вече ще настъпи спокойствие. Но по време на сватбеното празненство неочаквано тя получава бележка: “Поздравления! Току-що се омъжихте за убиеца на баща си!” Ще може ли тя да забрави клетвата, дадена пред бащиното тяло?
08:00
“Сардж” - 1 част c Ханес Янике, Ролф Хопе, Нина Франошек, Агниешка Вагнер, Карин Бойд Томас Купър е успял да се издигне до поста районен прокурор, но не забравя, че някога е бил обикновено ченге с прякор Серж. Бърз, издържлив, физически отлично подготвен, той е винаги готов да приложи закона на секундата. Енергията му е неизчерпаема като вулкан, готов да изригне всеки момент. Но, когато е сам със себе си, той се превръща в романтичен човек, обичащ музиката и спокойствието. Задача номер едно на Серж е да открие убиеца на най-близкия си приятел. За да я изпълни, той трябва да може да разчита на прекия си началник. Оказва се, че това е ледената красавица Соня Кронек. Работата ги сближава и скоро двамата стават близки. Предстои им заедно да преследват мафиоти, гангстери, чудовища; да разкриват кокаинови принцове и трафиканти на човешка плът. Градът разчита на тях, за да живее спокойно.
10:30
Време за готвене” - кулинарно предаване
12:35
Жената на моя учител” c Тиа Карере, Джейсън Ландън, Александра Лий Тод има големи планове за своето бъдеще. Неговата мечта е да учи в Харвард, но математиката е слабият му предмет. Щастливата случайност го среща с изключителната математичка Вики /Тиа Карере/. Той решава, че неговите молитви за спасение и осъществяване на мечтите му са чути. Но двамата трябва да решат сложно уравнение, свързано с възникналата интимност между тях. Тод изпада в смешни и невероятни ситуации, след като разбира, че Вики е жена на преподавателя му по математика.
16:00
Времето на вълка” c Изабел Юпер, Морис Бенишо, Беатрис Дал Анна и семейството й пристигат във вилата си и с неприятна изненада установяват, че там са се настанили непознати. Този сблъсък е само началото на дълъг и болезнен процес на превъзпитаване. Нищо не е както е било досега. Започналата история за едно семейство се превръща в трагедия, както в легендите за саможертвата и за светците… Награди и номинации: ОФИЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ НА ФЕСТИВАЛА В КАН 2003
18:10
Време за готвене” - кулинарно предаване
19:30
ДЕНЯТ” - информационна емисия
21:30
ДЕНЯТ” - информационна емисия
23:45
“МРЕЖАТА” повторение
01:30
Нисан
02:30
Цвете на пътя” повторение

Диема Фемили

07:00
Езеро на съдбите - 159 - 160 еп.
08:00
Щастливият Люк - 7 еп.
09:25
Тарзан - 50 еп.
11:00
Езеро на съдбите - 159 - 160 еп.
12:45
Телестар
14:00
Щастливият Люк - 7 еп.
16:00
Шотландски боец - 40 еп.
17:00
Пчеличката Мая - 31 еп.
18:00
Невинната ти” - 81 еп.
20:00
Спасители на плажа - Хавай - 8 еп.
22:00
Щастливият Люк - 8 еп.
00:00
Шотландски боец - 41 еп.