Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 10 Февруари 2007 година

bTV

05:10
Трудна любов
06:00
Физиотоника
06:30
Бон-Бон
07:00
Пука - сериал
07:30
Морско приключение - 5 еп.
08:30
Кой е по-по-най
09:30
Споко player
10:00
Огледала
11:00
Бон Апети /събота/
11:30
Глобусът
12:00
Десетте най-…
13:00
Колиц -1 част, Военна драма
14:30
Сладко отмъщение
15:00
Модна къща - какво се случи досега
16:00
Секс, лъжи и тайни
17:00
Море от любов
18:00
Пирамида
19:00
Часът на новините в /събота/
20:00
Горещо маце, Комедия САЩ, 2002г.
22:00
bTV Новините
22:30
Какавидите - 2 част Научнофантастична комедия, САЩ
00:40
Дива мащерка - Германия, романтика
02:20
Секс, лъжи и тайни
03:00
bTV новините
03:30
Огледала
04:00
bTV Новините
04:20
Искрено и Лично /п./
04:40
Глобусът

Диема +

07:00
От Русия с любов” c Никол Кидман, Бен Чаплин, Венсан Касел “ОТ РУСИЯ С ЛЮБОВ” е майсторски забъркан коктейл “Молотов” с равни части романс, трилър и комедия. Никол Кидман разкрива многостранния си талант в мрачната криминална комедия на режисьора Джез Бътъруърт. Партнира й Бен Чаплин, играл в “Убийство по учебник” и “Тънка червена линия”. Тихият и спокоен живот на самотния банков чиновник Джон (Бен Чаплин) е на път да поеме напълно противоположна посока при поредния му опит да открие любовта. След дългото и безуспешно търсене на подходящата жена, той колебливо пристъпва към алтернативен вариант. Решава да си поръча булка по Интернет от сайта с интригуващото име “От Русия с любов”. Резултатът е меко казано смайващ - мистериозната му “половинка” - Надя (Никол Кидман) пристига в Англия, без да знае и дума английски, но пък бързо става ясно, че е в състояние да сбъдне изчанчените сексуални фантазии на бъдещия си съпруг. Нещата съвсем излизат от контрол, когато скоро след като Надя се настанява в уютната къщичка на Джон, изневиделица пристигат “братовчедите” й Алексей и Юрий (Венсан Касел и Касовиц). Сега скучното и еднообразно ежедневие на Джон се преобръща с главата надолу, докато без да иска се впуска в приключение, което се оказва тръпката на живота му. Накаран насила да ограби собствената си банка, за да спаси живота на Надя, Джон открива, че всички участници в екшъна са подготвили изненади за останалите.
09:00
Невъзможен изход” c Даян Кийтън, Майкъл Рукър, Линда Бойд Колко далече можете да стигнете в името на семейството си? Патси Мак Картъл е вдовица с две малки момченца, която трудно намира баланса между отглеждането им, почасовото заплащане и покриването на сметките по къщата, колата, изхранването и лекарствата на децата. За да успее да закърпи бюджета си, тя започва да пласира наркотици, но изборът й я измъчва. Психически уязвимата жена се пристрастява към дрогата, а не след дълго попада и в полезрението на ФБР. Единствените, които са в състояние да й помогнат да подреди объркания си живот, са децата й. Дали ще успеят заедно?
12:35
ТЕЛЕСТАР
14:15
Време за пари” - телевизионна игра
14:45
ДИРЕКТНО - “Мач от Висша лига на Англия” Рединг - Астън Вила
19:15
ДИРЕКТНО - “Мач от Висша лига на Англия” Портсмут - Манчестър Сити
22:20
Подводници” c Джим Дейвидсън, Стивън Рамзи, Джоди Бианка Уайз По време на учение американската подводница “Манта” се сблъсква с руски плавателен съд. По същото време руска подводница е отвлечена от терористи. Единствено каппитан Уилям Арлингтън и екипажът на повредената “Манта” могат да спрат тероризма да не достигне до американски води. Аварията е голяма, времето им изтича, а съдбата на свободния свят е под въпрос…
01:55
“Емануела : Дракула” c Натася Вермиър, Бевърли Лайм, Моли Грийн
05:20
Примка” c Майкъл Бийн, Сара Тригър, Никълъс Кейдж, Чарли Шийн След неочакваната смърт на баща си, Джо (Майкъл Бийн) решава да изпълни последното му желание. То го отвежда при чичо му Лу (Джеймс Кобърн), който работи като реставратор на ценни предмети. Еди (Никалъс Кейдж), дясната ръка на Лу, вижда в лицето на Джо съперник и сериозна заплаха за връзката му със сексапилната Дайан. Скоро обаче всички се оплитат в мрежите на един друг добре скроен план.

Диема 2

06:00
“Шоколад” c Жулиет Бинош, Лина Олин, Джони Деп, Кери-Ан Мос През 1959 г. една мистериозна жена, Виан (ЖУЛИЕТ БИНОШ), се мести заедно с дъщеря си в малко френско селце, където повечето от нещата се ръководят от местния свещеник. Точно срещу църквата тя отваря малка сладкарница, като това съвпада с Великите пости. Изкушението на шоколадовите сладкиши поставя на изпитание местното население, което би трябвало да се въздържа от плътски удоволствия. А Виан е майсторка и предлага на всеки клиент това, което най-много би му харесало. Разрушаването на местния здрав морал е предизвикателство за кмета (АЛФРЕД МОЛИНА) и той решава по всякакъв начин да изгони проводницата на “вредното” влияние. Точно по това време се появява красивия циганин Рукс (ДЖОНИ ДЕП), който веднага застава на страната на Виан. Двамата организират “Фестивал на шоколада” и окончателно разбиват местните предразсъдъци. Награди и номинации: Пет номинации за ОСКАР 2000 включително и за най-добър филм.
08:30
Време за готвене” - кулинарно предаване
12:00
Свидетелят - 1 част c Раул Бова, Енио Фантастичини, Айша Черами Марко Басиле е порядъчен човек с красива съпруга и малка дъщеричка, който мечтае да преварне част от семейно имение в природен резерват. Една вечер, докато разхожда кучето си, без да иска, става свидетел на убийство и едва успява да избяга, за да не бъде убит и самият той. Оказва се, че това убийство не е обикновено. То е удар на организираната престъпност. От този момент спокойствието ще изчезне от живота на Марко и неговото семейство. Той е присъединен към програма за защита на свидетелите, трябва да напусне родния си дом и да се пресели в непознато селище. Марко трябва да забрави работата си, приятелите си, дори името си и да започне всичко отново. Но дали това ще го спаси от лапите на мафията?
14:00
Двойнствен живот” c Джеймс Белуши, Линда Хамилтън, Вера Майлс Полицаят Том Бекуит /Джеймс Белуши/ напуска работа, за да следва психология. Неговият професор Лорън Потър /Линда Хамилтън/ е изискана, преуспяваща и доста потайна личност. Тя се интересува от знанията му по криминология, защото страда от шизофрения, породена от травмиращи преживявания в детството й. Том се опитва да помогне на Лорън, като използва уменията си на полицай и знанията си по психология.
16:00
Слънчеви понеделници” c Хавиер Бардем, Луис Тосар, Хосе Анхел Егидо Един град в Северна Испания страда от собствената си изолация. След затварянето на пристанището, много хора остават без работа. Санта /Хавиер Бардем/ е нахален и самоуверен бунтар, който отказва да признае собствените си грешки. Той е над всеобщите проблеми. Санта е неформален лидер на група мъже, които всяка вечер се събират в западнал бар, за да се оплакват от липсата на работа и всички неудобства, които произлизат от това. Барът е собственост на Рико /Хоакин Клемент/ - бивш техен колега, който сега води различен живот. Една вечер след непохватна свалка с жена Санта се ядосва и чупи стълб на уличното осветление. Естествено, щетите трябва да бъдат заплатени. Натрупват се дългове и брачни проблеми, а насреща се изправя само собствената му незначителност…
20:00
15-ти август или без жени на море
00:00
Операция “Делта форс” 3: Ясна мишена” c Джим Фицпатрик, Брайън Дженеси Командосите от отряд “Делта” този път се изправят срещу войските на влиятелни престъпни босове. САЩ изпраща в орбита специален сателит, създаден да засича незаконните пратки с наркотици в света и с това нанася смъртоносен удар на наркокартелите и милионния им бизнес. В отговор на заплахата, наркобосовете се обединяват за изпълнението на опасен план, който може да унищожи цял Ню Йорк. Единствено отряд “Делта” може да ги спре.
03:00
Вълците на Уолстрийт” c Ерик Робъртс, Улям Грегъри Лий, Джеф Бранстън Джеф, /Уилям Грегъри Лий/, току - що завършил колеж, започва работа в реномирана брокерска къща на Уолстрийт, ръководена от харизматичния Дайсън Келър /Ерик Робъртс/. Там работят само мъже, обзети да правят купища пари без оглед на средствата… Джеф навлиза в средите им и твърде късно научава тайната на Вълците, свързана с пълнолунието.

Диема Екстра

06:00
Зеленият дракон” c Патрик Суейзи,Форест Уитъкър, Дон Дуонг Това е разказ за група виетнамски бежанци, изпратени в морска база в Калифорния. Там са попаднали и две малки деца, братче и сестриче, които всеки ден научават от по-възрастните в лагера истории за миналото, за страната си, за ужасите на виетнамската война. Най-много са разказите на Тай Тран /Дон Дуонг/, който по странен начин успява да се сближи с надзирателя Джим Ланс /Патрик Суейзи/ и тази дружба се оказва неочаквано спасение за всички бежанци в лагера.
07:50
Илюминации” със Стенли Тучир,Бриджит Фонда Голяма фамлия италиански емигранти в Америка от години се изхранва от бизнес с фойерверки. Все по-нарастващата конкуренция обаче застрашава препитанието им. Фирмата е пред фалит, когато неочаквано италиански братовчед предлага помощта си. Той пристига в Америка и се влюбва, след което настава страшна бъркотия…
11:35
Цунами” c Кристиян Кихлинг, Аня Кнауер, Дан Ван Хусен В морето става нещо необичайно. По всяка вероятност, проблемът идва от нефтена платформа в Северно море, на няколко хиляди километра от плажовете на германски остров. Младата емисарка на Европейския съюз Свеня иска да информира за проблема отговорника на обекта, но, преди да направи това, той е намерен убит. За щастие, той е оставил копия от всички важни документи на най-добрия си приятел Ян. Когато той се среща със Свеня, за да й ги предаде, двамата с ужас забелязват, че към бреговете на острова се приближава гигантска вълна. Свеня е убедена, че бедствието е предизвикано от човешка грешка. Оказва се, че нефтената платформа е под контрола на инженер Крамник, който заплашва, че ще предизвика екологична катастрофа, ако не получи 10 милиона евро.
15:00
Антъни Цимер” със Софи Марсо,Иван Атал,Сами Фрей Кой е Антъни Цимер? Това е основната загадка във филма на Жером Сал. Полицията, предвождана от строгия Акерман, знае само, че той е един от най-големите перачи на пари. Цимер е майстор в дегизирането - постоянно си прави пластични операции,а често и операции на гласните струни, за да променя гласа си. Акерман знае обаче слабото му място - красивата Киара Манцони,с която според полицията Цимер ще се опита да се свърже скоро. Наскоро разведеният преводач Франсоа Теландие не знае абсолютно нищо нито за Цимер, нито за Киара, но скоро се оказва забъркан в техния свят, след като Киара избира наслуки мъж, с когото да се преструва, че е. Сега скромният преводач трябва да се справя със ситуацията, в която той е най-търсеният и преследван човек.
17:00
ДИРЕКТНО - “Мач от Висша лига на Англия” “Манчестър Ю” - “Чарлтън”
20:40
Диема СПОРТ
03:15
“Тунелът”- І част c Хейно Ферк, Николет Кребиц, 1961 година. Комунистическата партия на ГДР започва да строи Берлинската стена. Източногерманецът Хари Мелхор усеща, че гнета в родината му го задушава, и иска да избяга отвъд Стената. Той иска да вземе цялото си семейство, но сестра му Лоте се страхува. Младата майка предусеща, че бягството ще е опасно за момиченцето й. Въпреки нежеланието си, Хари оставя Лоте в Източен Берлин, но се заклева, че ще се върне за нея. След като се установява на Запад, с помощта на приятеля си Матис младежът изготвя план за бягство, граничещ с лудостта.

Диема Фемили

07:00
Звездоброецът - 1 еп.
08:00
Въздушна полиция” - 10 еп.
10:30
Тарзан - 50 - 51 еп
13:00
Направление Юг - 15 еп.
14:00
Валерия - 3 еп.
16:00
Звездоброецът - 1 еп.
17:00
Въздушна полиция” - 10 еп.
19:00
Валерия - 3 еп.
22:00
Операция Одисея - 1 част с Лео Гулота, Даниеле Лиоти, Лоренцо Креспи, Марко Джанини На седем млади полицаи е възложена “Операция Одисея” и във връзка със сигурността са им определени кодови имена: Омир, Улис, Агамемнон, Ахил, Електра, Калипсо и Телемах. Всички до един имат огромен хъс, въпреки че не са съвсем опитни. Водач на мисията е Омир, единственият полицай, който има представа от бруталността на мафиотския бос Санте Парвитано. Отрядът трябва да замине за Австрия, за да залови опасния беглец Микеле Синатра и да го върне в Палермо. Синатра е класически криминален лидер, мозъкът и дясната ръка на дон Парвитано, с когото правосъдието в Сицилия вече се е срещало. Сега Синатра е болен, уморен човек, който е взел решение да се предаде и да разкрие скривалището на Парвитано. Единственото му условие е да се осигури безопасност на семейството му и то да бъде изселено в неизвестен град. Шефът на мафията обаче ще научи за намеренията му и ще се опита със заплахи да го спре. Дългата ръка на Коза Ностра се протяга не само към бившата си дясна ръка, но и към неопитните полицаи.
01:40
Черна магьосница” с Аманда Уайс, Марк Хамил Злото никога не е било по-изкусително! Собственикът на галерия Брад Травис и неговата приятелка Дайан Абът имат всичко, за което една двойка може да мечтае… Докато в техния живот не се появява мистериозната и екзотична Касандра Пери. С нея те познават изкушението на страстта, непознатите удоволствия, страха над който нямат контрол…. Травис и Дайан започват да живеят живот, който се управлява от желанията и страстите на черната магьосница. За да се избавят от контрола на магията двамата трябва да познаят злото, да се преборят с него, в битка само с един победител…