Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 17 Февруари 2007 година

bTV

05:10
Трудна любов
06:00
Физиотоника
07:00
Барби във Феиландия
08:30
Кой е по-по-най
09:30
Споко player
10:00
Огледала
11:00
Бон Апети /събота/
11:30
Глобусът
12:00
Десетте най-…
13:00
Семейство Рейгън 1, Драма, САЩ, 2003г.
14:30
Сладко отмъщение
15:00
Модна къща
16:00
Секс, лъжи и тайни
17:00
Море от любов
18:00
Пирамида
19:00
Часът на новините в /събота/
20:00
Дюс Бигалоу: Мъжкото жиголо, Комедия, САЩ, 1999г.
22:00
bTV Новините
22:30
Концерт: Мадона в Лондон
00:20
Бряг на мечтите, романтика
02:00
Секс, лъжи и тайни
02:40
Сладко отмъщение
03:10
bTV Новините
03:40
Огледала
04:30
Глобусът

Диема +

07:00
Когато си неразбран” - 1 част c Лука Цингарети, Маргерита Бай, Валтер Кончаторе Екранизацията на известната новела на Флорънс Монгомъри е истинска драматична и вълнуваща история за връзката между баща и син, които се обичат, но не могат да общуват и да се разбират помежду си. Франческо е на десет години. Баща му е работохолик, но, за сметка на това, майката е нежна и любяща жена, която винаги е до своите момчета. Франческо я обожава и неговият малък свят е съсипан, когато разбира, че тя страда от неизлечима болест. Момчето се превръща във вечна опозиция на баща си, който, въпреки огромния интелект, не може да достигне до душата му. Франческо непрестанно е набеждаван за пакостите на по-малкия Мино. Нещата съвсем се влошават, когато майката умира и бащата моли нейната сестра да дойде в дома им, за да му помогне в отглеждането на децата. Животът на Франческо става почти непоносим, но един ден, съвсем неочаквано, нещата се променят. Злополука с Мино е причината бащата да разбере, какво огромно сърце притежава големият му син и да открие мъжа у него.
09:00
Баща, син и любовници” c Джак Лемън, Джонатан Силверман Арам Котурян е преуспял бизнесмен, собственик на империя от супермаркети. Той е ядосан на своя разглезен син, който отказва да работи, защото баща му е супер богат. Достигнал до предела на своето търпение Арам предприема нещо много необичайно - пропилява цялото семейно богатство, с единствената мисъл да сплаши сина си и да го принуди да се вземе в ръце, като му помогне да си възвърнат изгубеното. Но плановете не се развиват така, както са планувани. Докато бащата се бори да постигне целта си, синът намира по-лесен начин за решаване на приблемите си, като се жени за богато момиче. Недоволен от резултатите, Арам напуска семейството. След години се връща и остава приято изненадан, от това което вижда…
12:40
ТЕЛЕСТАР
14:00
Диема СПОРТ
17:00
Фанфан Лалето” c Венсан Перес, Пенелопе Круз, Мишел Мюлер ХVІІІ век. Поредната война. Вече никой не си спомня, защо воюва, още по-малко крал Луи ХV. Но, за да се води война, са необходими войници, а тяхното набиране става все по-трудно. Фанфан, свободолюбив и влюбчив младеж, се опитва да се измъкне от разлютени сватове и решава да се запише във войската, за да избяга от сватбения обред. Но армията му е подготвила няколко изненади, начело с мистериозното предсказание на красивата врачка Аделин. “Фанфан Лалето” е типичен филм на “плаща и шпагата” по френски маниер: много словесни игри, хумор и умели отговори, колкото искаш екшън, исторически фон, който не захлупва интригата и е повече претекст, отколкото контекст. Сюжетът е прост и умишлено предвидим, но това не накърнява зрителското удоволствие, предизвикано главно от възторжената динамика и каскадите в диалога. След като се изяви в поредицата “Такси”, режисьорът Жерар Кравчик показва все по-добро владеене на екшън-сцените и умело разработване на разказа в рамките на жанра. Придържайки се към успешния модел на първообраза, той превръща римейка в неуловимо съвременен, без да променя нищо от епохата и нравите. Направен по едноименната творба на Кристиян Жак от 1952 г. /с Жерар Филип в главната роля/, филмът “Фанфан Лалето” бе определен да открие извън конкурсната програма фестивалът в Кан през 2003 г. По този начин бе оказана индиректна почит към Негово Величество Зрителя и неговия вкус към доброто филмово забавление. Вдъхновена, жизнерадостена, добре вписваща се в линията на този тип комедии, новата версия на “Фанфан Лалето” се е възползвала от безспорния талант на Жан Космос /“Гърбушкото”/ като съсценарист, който работи върху ръкописа рамо до рамо с Люк Бесон, и е основен виновник за леко комиксовото звучене а ла Астерикс на някои от сцените и диалозите във филма. Не остава друго, освен да прибавим този симпатичен тандем – Венсан Перес като скокливия, прелъстителен Фанфан и Пенелопе Крус, чийто забавен акцент няма как да не направи впечатление дори на нефренскоезичната публика. Двамата са сполучливо дуо, за всеобщо удоволствие на романтично настроената зрителска аудитория.
19:15
ДИРЕКТНО - “Мач за ФА Къп” Манчестър Юнайтед - Рединг
22:50
Диема СПОРТ
01:20
Емануела: Сексуални магии
04:55
Модилиани” Анди Гарсия, Ева Херцигова, Питър Капалди Това е историята за живота на италианския художник Амедео Модилиани и творческото му съперничество с великия Пабло Пикасо. Младият художник, евреин по произход, се влюбва католичката Джийни, която ражда от него извънбрачно дете. Фанатичните родители на девойката изпращат бебето в манастир, където да бъде отгледано от монахините. Обезумелият художник отчаяно се нуждае от пари, за да открие и прибере детето си. Решението на проблема си той открива в Париж, където се провежда ежегоден конкурс за изкуства с добра парична награда. Досега Модилияни и приятелят му Пикасо са считали тези състезания за недостойни. Но, заради детето си и с помощта на повечко алкохол, Модилиани все пак се записва за участие и се заема със своите шедьоври.

СКАТ

06:30
Паралакс” - публицистично предаване /п/
08:00
Ранни вести
10:30
Дискусионно студио “Атака”
12:00
Ако зажалиш…” - стари градски песни с Бони Милчева и Тодор Върбанов
13:00
Фитнес уикенд” - предаване за здраво тяло
13:45
Моята сватба” - предаване за красивите моменти от живота
14:15
Класическа музика
14:30
Биберон” - предаване в помощ на младите майки
15:00
За красотата с д-р Сердев”
15:45
Старият албум” с Михаил Топалов
16:15
" Пумпал" - скечове с Любо Фърков
16:30
Всички на мегдана!” - поздравителен концерт
17:30
Изгнаници клети …” - публицистика за геноцида над арменците
18:00
От Велико Търново до … света” - филм за худ. Васил Горанов
18:30
“Според Закона” - правно-публицистично предаване
19:00
Новини - централна информационна емисия на ТВ “СКАТ”.
19:20
Другата история” - предаване за българската памет
19:30
На 12 дни път от Мраморно море” ІІ част - док. филм
20:00
От българско, по-българско” с Галя Асенова
22:00
Новини. Прогноза за времето. Спорт
22:20
Другата история” - предаване за българската памет/п/
22:30
Сигнално жълто” - скандално светско предаване
23:00
Концерт на Г. Минчев и Р. Попов
00:00
Размисли и страсти” с проф. Юлиан Вучков /п/
03:00
Безкомпромисно” с Георги Жеков /п/
04:00
Изкуството - една мечта” - док. филм
04:30
Изпълнения на Ричард Клайдерман
05:30
Приказното живее в нас” - док. филм
06:00
Вулкан от багри” - док. филм