Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 04 Март 2007 година

bTV

05:00
bTV Новините /п./
05:10
Споко
05:30
Най-смешните животни и хора на планетата
06:00
Физиотоника
06:30
Кой е по-по-най
07:30
Морско приключение
08:30
Бон-Бон
09:00
Сблъсък
10:30
Реално с Иван Бедров
11:30
Бизнесът
12:00
Другата България
12:30
Блондинка в книжарницата
13:00
Историята на Ейми Фишър
14:30
Без думи
15:00
bTV Документите: Българите - 8 епизод
17:00
Зона Спорт
17:30
Елиза
18:30
bTV Репортерите
19:00
Часът на новините в /неделя/
20:00
“Джуниър”
22:00
bTV Новините
22:30
Рекордите в България
23:20
Криминални уравнения
00:10
УЕФА - Обзор
00:40
Монк
01:30
bTV Документите: Българите - 8 епизод
02:30
Сблъсък
03:40
Другата България
04:10
bTV Новините
04:40
Реално

Диема +

07:00
“Нора” c Юън Макгрегър, Сюзън Линч, Андрю Скот Филм за изпепеляващата любов между писателя Джеймс Джойс и свободолюбивата Нора Барникъл. Нора е чувствена, остроумна, смела и неспособна да бъде контролирана от никого, млада жена. Късно нощем тя се разхожда из Голуей, облечена като мъж, за да се среща със своя любовник. По-късно, когато е заплашена от чичо си Томи да бъде изпратена в манастир, Нора избягва в Дъблин и започва работа в един хотел. Когато един ден Джеймс Джойс нервно я заговаря на улицата и тя се усмихва, той се влюбва мигновена в нея. Джойс лавира между ревностната вяра в собствения си гений и страхът, че творбите му никога няма да бъдат публикувани. Двамата с Нора чувстват, че за тях двамата няма нищо, което да ги задържа в Ирландия и заминават за слънчева Италия.
09:00
“Бандата” c Клаудио Вани, Едуардо Лео,Иван Лукарели Това е история за приятелството и предателството между група млади момчета, които делят общата съдба да пораснат в предградията на големия град. Всичко започва, когато те са дванадесетгодишни и са изпълнени с мечти. Измислили са си името “Бандата”, защото наистина се чувстват един за всички и всички за един. Сборен пункт на “бандата” е потънала в зеленина сграда в покрайнините на града, която те наричат “крепостта”. Там Дадо, Роко, Леле, Мирко и Маноло всеки ден споделят мечтите си и измислят поредните лудории. Но постепенно те растат и разбират все по-ясно, че светът не е такъв, какъвто биха желали. Момчетата стават мъже и губят чувството си за единство, разбират, че истината може да има много лица. Един от бандата ще бъде Юда, ще бъде осъден от другарите си на смърт и заедно с него ще си отиде детството.
13:00
“Шоколад” c Жулиет Бинош, Лина Олин, Джони Деп, Кери-Ан Мос През 1959 г. една мистериозна жена, Виан (ЖУЛИЕТ БИНОШ), се мести заедно с дъщеря си в малко френско селце, където повечето от нещата се ръководят от местния свещеник. Точно срещу църквата тя отваря малка сладкарница, като това съвпада с Великите пости. Изкушението на шоколадовите сладкиши поставя на изпитание местното население, което би трябвало да се въздържа от плътски удоволствия. А Виан е майсторка и предлага на всеки клиент това, което най-много би му харесало. Разрушаването на местния здрав морал е предизвикателство за кмета (АЛФРЕД МОЛИНА) и той решава по всякакъв начин да изгони проводницата на “вредното” влияние. Точно по това време се появява красивия циганин Рукс (ДЖОНИ ДЕП), който веднага застава на страната на Виан. Двамата организират “Фестивал на шоколада” и окончателно разбиват местните предразсъдъци. Награди и номинации:Пет номинации за ОСКАР 2000 включително и за най-добър филм.
17:00
“Рексона Фен Юнайтед”
19:30
“Обзор на кръга в Испания”
21:30
ПРЕМИЕРА"Преходът" c Ален Делон, Кристин Боасон, Жан-Люк Моро Жан Диас, продуцент в киното, (АЛЕН ДЕЛОН) и неговият малък син претърпяват автомобилна катастрофа. Самата госпожа Смърт е предизвикала катастрофата и предлага на Диас сделка: да направи филм срещу насилието, в който тя ще вземе неговия син, изпаднал в кома след инцидента… Филм, в който се смесват свръхестественото, научната-фантастика, специалните ефекти и анимацията, с разтърсващата музика на ЖАН-ФЕЛИКС ЛАЛАН, незабравим откъс от която е изпълнен от ФРАНСИС ЛАЛАН. АЛЕН ДЕЛОН е забележителен в ролята си на баща готов на всичко, за да спаси сина си.
01:05
ПОВТОРЕНИЕ - “Мач от Испанската Примера дивисион” Реал Мадрид - Хетафе
05:30
От все сърце” повторение