Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 06 Март 2007 година

bTV

05:10
Трудна любов /п/
06:00
Маймуни роботи
06:50
Тази сутрин
09:30
Бон Апети
10:00
Искрено и Лично
10:55
Треска за злато
11:00
Трудна любов
12:00
bTV Новините
12:30
Шоуто на Слави
13:30
Вдовицата в бяло
14:30
Снежната река
15:25
Треска за злато
15:30
Трансформъри
16:00
Търговски център
16:30
Горчиво!
16:55
Треска за злато
17:00
Земя на страстта
18:00
Модна къща
19:00
Часът на новините
20:00
Music Idol
21:00
Аламинут
21:30
Шампионска лига: “Ливърул” – “Барселона”
00:50
Бързи пари за шампиони
01:30
Шампионска лига: “Валенсия” – “Интер”
03:30
Най-смешните животни и хора на планетата
03:50
Търговски център /п/
04:20
Искрено и Лично /п./

Диема 2

06:00
Разрушеният град” - 2 част c Винсънт Уолш, Шона Макдоналд, Закари Бенет Този филм пресъздава един от най-драматичните епизоди в историята на Канада. В разгара на Първата световна война, на 6 декември 1917 година, френският товарен кораб “Мон Блан”, натоварен с хиляди тонове взривно вещество и боеприпаси, се сбръсква с белгийски плавателен съд в пристанище Халифакс. При възникналата експлозия загиват над 2000 души, а 9000 са ранени. Два квадратни километра от територията на северен Халифакс са изпепелени, сринати са над 1600 къщи. Въпреки всичко обаче градът успява да възкръсне като Феникс от пепелта. В екранизацията на трагедията са използвани грандиозни специални ефекти, но режисьорът акцентира въргу личната драма и героизма на обикновения човек.
08:00
Венчана за насилието"/ІІ част/ c Карол Алт, Ерик Робъртс, Бърт Янг, Ник Манкузо Семейство става невинна жертва на мафиотска война. Съпругът е застрелян по грешка, а жена му е изнасилена. 12-годишната им дъщеричка Нанси вижда всичко това в деня да първото си причастие и дълбоко в детската си душа се заклева един ден да отмъсти… Куршумът, отнел живота на бащата й, всъщност е бил изстрелян за нюйоркския Кръстник Франк Латела. Честта задължава Латела да осигури семейството на непознатия си благодетел. Нанси и майка й заживяват в Сицилия под крилото на Коза Ностра. Минават години и Нанси израства прекрасна жена, готова да отвори сърцето си за любов… и омраза. Тя среща Шон МакЛиъри, който е изпратен от Латела да разследва съмнителни сделки в бизнеса му с маслини. За Нанси Шон олицетворява очарованието на Америка, което страшно й липсва. Момичето се влюбва в него, но скоро всичко ще се промени… Трагедията за Нанси започва, когато куршум, предназначен за Шон, убива майка й. Съсипаната млада жена се завръща в Ню Йорк заедно с Латела, а желанието й за отмъщение е по-силно от всякога. Идва й помощ в лицето на Шон, когото тя отново среща в Америка. Когато двамата се женят, Нанси вече е бременна и по всичко изглежда, че в живота на жената вече ще настъпи спокойствие. Но по време на сватбеното празненство неочаквано тя получава бележка: “Поздравления! Току-що се омъжихте за убиеца на баща си!” Ще може ли тя да забрави клетвата, дадена пред бащиното тяло?
10:30
Време за готвене” - кулинарно предаване
12:30
Бягство от смъртта"/ІІ част/ c Джани Моранди, Пиерфранческо Локе, Ренан Демиркан Разочарован италиански певец емигрира в Германия, след като групата му се разпада. В Хамбург среща младата германка Мариес Грета и се влюбва в нея. Две години по-късно се ражда синът им Паоло и животът на Микеле се завърта около новата му роля на съпруг и баща. Но един ден той среща Ремо, барабанистът от бившия му бенд. Ремо е наивен мечтател и непоправим комарджия. В усилията си да възвърне предишната си слава и богатство, той е въвлечен в трафика на наркотици. В момент на паника и против волята си, барабанистът забърква Микеле и семейството му в зловеща игра, която води след себе си серия от убийства, включително това на Грета и на самия Ремо. Всичко това превръща някогашната идилия в кошмар. Сега Микеле трябва да пази Паоло, който е станал свидетел на убийството на Ремо. Двамата са принудени да бягат към Италия, преследвани не само от банда мафиоти – убийци, но и от немската полиция, която се опитва да им помогне. Микеле не може да се довери на никого и решава да се бори сам, за да спаси живота на сина си.
16:00
Когато си неразбран” - 2 част c Лука Цингарети, Маргерита Бай, Валтер Кончаторе Екранизацията на известната новела на Флорънс Монгомъри е истинска драматична и вълнуваща история за връзката между баща и син, които се обичат, но не могат да общуват и да се разбират помежду си. Франческо е на десет години. Баща му е работохолик, но, за сметка на това, майката е нежна и любяща жена, която винаги е до своите момчета. Франческо я обожава и неговият малък свят е съсипан, когато разбира, че тя страда от неизлечима болест. Момчето се превръща във вечна опозиция на баща си, който, въпреки огромния интелект, не може да достигне до душата му. Франческо непрестанно е набеждаван за пакостите на по-малкия Мино. Нещата съвсем се влошават, когато майката умира и бащата моли нейната сестра да дойде в дома им, за да му помогне в отглеждането на децата. Животът на Франческо става почти непоносим, но един ден, съвсем неочаквано, нещата се променят. Злополука с Мино е причината бащата да разбере, какво огромно сърце притежава големият му син и да открие мъжа у него.
18:10
Време за готвене” - кулинарно предаване
19:30
ДЕНЯТ” - информационна емисия
21:30
ДЕНЯТ” - информационна емисия
22:30
Извън контрол” c Жан-Клод Ван Дам, Томас Арана, Лора Елена Харинг За първи път от много години тайният агент на НАТО Жак Кристоф пътува из Европа с жена си Маделин и децата си – 17-годишният Итън и 15-годишната Бейли. Както винаги обаче, почивката им не трае дълго. Телефонно позвъняване информира Жак, че трябва да бъде изпълнена особено рискована задача. В Източна Европа мистериозна жена в черен костюм е успяла да проникне в добре охранявана лаборатория и да открадне малка чанта със смъртоносен вирус. Тайният агент трябва да се пребори с експертен отряд от международни терористи, за да спаси семейството си, пътниците във влака и света. “Извън контрол” е вълнуващ екшън с много международен шпионаж, сензационни бойни сцени, влакови катастрофи и смъртоносен вирус.
02:00
ДЕНЯТ” - информационна емисия
04:00
Любовни романи” c Ричард Драйфус, Виктор Ботънбли Дълбоко в джунглата, в малко селце на амазонския бряг живее Антонио Боливар (Ричард Драйфус). Прекарал по-голяма част от живота си в джунглата, открива истинската страст в любовните романи, които чете с невероятно настървение. Той споделя заниманието си с красивата прислужница Джозефина (Кати Тайсън) и увлечени от общия си интерес, те се влюбват… Междувременно в селцето, кметът Луис Агала (Тимоти Спол) продава незаконни разрешителни за лов, един от ловците убива малки ягуарчета и майката го разкъсва. Сега, ягуарката обикаля из джунглата в близост до селото и може да нападне всеки. И Антонио се впуска в преследването - предизвикателно приключение, смъртоносен дуел. Той е принуден да се изправи срещу опасния звяр и собственото си минало…

Диема Екстра

06:00
Както духа вятърът” c Франк Веркрюсен, Диан Де Белдер, Ерик Клоек Това е първият опит в пълнометражното кино на режисьора Том Барман, продукт с добри визуални качества - на места наподобява видеоклип, заради похватите, които са използвани при заснемането, а панорамите от Антверпен са много красиви. По всичко личи, че Барман просто е влюбен в този град. В него се случва и цялата история. Всъщност “история” е грубо казано. Филмът лежерно се развива натам, накъдето духа вятърът. Няколко обикновени хора преживяват един нормален петък, като вечерта завършва с парти, на което всички те се срещат. Има танци и много настроение, музика, полиция и параноя. Има древен вирус, мъртъв кон и блуждаещ из града феномен, наречен Уиндман, който съчувства на болката на всички, но не може да помогне на себе си… Този визуален коктейл от микродрами и изплъзващи се образи, който откровено разчита на настроението, а не на интригата, идва при нас след обиколката на редица фестивали, включително програмата “Особен поглед” в Кан.
08:05
Империята на вълците” c Жан Ренор,Арли Жовер,Лаура Моранте Тридесетгодишната Анна Хум е съпруга на високопоставен държавен служител. От един месец тя страда от халюцинации, разкриващи серийни убийства в предградие на Париж. Междувременно офицер Нерто /Жослин Кюврин/ и неговия партньор Шифер /Жан Рено/ разследват смъртта на три жени от турски произход. В хода на разследването полицаите разкриват следа, водеща ги към турската мафия. Животът на Анна се променя драстично, когато една сутрин се събужда и отркрива, че външността и е била променена…
11:45
“Пирати”- І част c Марио Адорф, Паоло Сеганти,Анна Фалки Няма спасен кораб, няма сигурен товар, няма защитено пристанище на Карибите. Ние сме в 17-ти век и, когато видим испански галеон или търговски кораб, обгърнат в пламъци, можем да сме сигурни, че съвсем наблизо е старият пират Дяволска опашка, заедно с четата си. Страшилището на Карибите трябва да бъде спряно. Кралят на Франция назначава начело на военно-морските си сили смелият Александър дьо Боа, койно се наема с тежката задача да се справи с пиратите. Това съперничество ще е дълго и кръвопролитно, а, когато адмирал и пират най-накрая се изправят лице в лице, разкриват страшна тайна от миналото, която ще реши съдбата им.
15:05
Законът на Картър” със Силвестър Сталоун, Миранда Ричардсън, Рейчъл Лий Джак Картър ( Силвестър Сталоун) е най-сигурният събирач на дългове в Лас Вегас. Неочакваната смърт на брат му го отвлича от обичайните задължения и той се връща в родния Сиатъл, където започва собствено разследване. Класически филм за отмъщението и справедливостта, блестящо завръщане на Сталоун и Мики Рурк, които ни припомнят най-доброто от американския екшън.
18:10
“Пирати”- І част c Марио Адорф, Паоло Сеганти,Анна Фалки Няма спасен кораб, няма сигурен товар, няма защитено пристанище на Карибите. Ние сме в 17-ти век и, когато видим испански галеон или търговски кораб, обгърнат в пламъци, можем да сме сигурни, че съвсем наблизо е старият пират Дяволска опашка, заедно с четата си. Страшилището на Карибите трябва да бъде спряно. Кралят на Франция назначава начело на военно-морските си сили смелият Александър дьо Боа, койно се наема с тежката задача да се справи с пиратите. Това съперничество ще е дълго и кръвопролитно, а, когато адмирал и пират най-накрая се изправят лице в лице, разкриват страшна тайна от миналото, която ще реши съдбата им.
22:00
В добра компания” със Скарлет Йохансон,Селма Блеър,Денис Куейд Дан Форман е на път да бъде уволнен. Той е понижен от шеф на рекламните продажби в голямо списание. Точно тогава списанието е погълнато от по-голяма корпорация. Новият му шеф Картър е наполовина на годините му – гений от бизнес училището, който изповядва философията на корпоративната синергия. Двамата мъже преминават през премеждия и у дома. Дан има две дъщери – Алекс, на 18 и Жана, на 16 години – и е шокиран, когато жена му му казва, че е бременна отново. Между таксите за колеж, ипотеката и новото бебе, Дан не може да си позволи да си загуби работата. Междувременно Картър е зарязан от жена си, с която са женени от седем месеца, точно когато го повишават. Нелесното приятелство между Дан и Картър е под заплаха, когато младежът се влюбва и започва връзка с дъщерята на Дан, Алекс.
01:25
В неизвестност” повторение

Диема Фемили

07:00
Езеро на съдбите - 201 - 202 еп.
08:00
Каменска - 5 еп.
09:25
Тарзан - 71 еп.
11:00
Езеро на съдбите - 201 - 202 еп.
12:45
Телестар
14:00
Каменска - 5 еп.
16:00
Турецки - 4 еп.
17:00
Пчеличката Мая - 52 еп.
18:00
Невинната ти” - 102 еп.
20:00
Спасители на плажа - Хавай - 29 еп.
22:00
Каменска - 6 еп.
00:00
Турецки - 5 еп.