Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 15 Март 2007 година

Диема 2

08:00
Уасаби” c Жан Рено, Мишел Мюлер, Риоко Хиросу Жан Рено отново е във вихъра си като полицейски инспектор. Този път неотразимият французин се забърква с японски мафиоти, които, естествено, са разбити на пух и прах. Сценарист и продуцент на лентата е старият приятел на Рено – легендата Люк Бенесон, с когото не са работили от времето на “Леон”. Режисьор е Жерар Кравчик, прочул се с лудешката трилогия “Такси”. Опърничевият инспектор Юбер пребива сина на важна особа при меле в нощен бар и шефът му настоятелно го съветва да излезе в отпуска. Той приема, макар и с нежелание , и решава да се отдаде на мъжки забавления – нещо, което отдавна не му се е случвало. Точно в този момент го викат при нотариус, за да получи завещание от Япония. Преди 20 години ченгето е имало любов с красивата Мико, изчезнала безследно. Тя е починала, а Юбер е определен за нейн наследник. Към завещанието има зашеметяваща новина – от връзката им е останала 18-годишна дъщеря. Мъжагата заминава за далечната страна, за да се погрижи за детето си и … попада на змиярник от мафиоти.
10:30
Време за готвене” - кулинарно предаване
12:30
“Ранчото на Хоуп” c Лоренцо Ламас, Бари Корбин, Брус Бокслайтнър Брус Бокслайтнър е в ролята на бившето ченге и морски пехотинец - Джей Ти Хоуп, който вече е собственик на огромно ранчо в Юта. За своя мисия в живота е приел да помага на криминално проявени младежи, които, вследствие на досиетата си, не получават нов шанс в живота. Така Хоуп взима под крилото си трима изпаднали младежи, между които и наркопласьора Кийт Фрейзър (Брайън Грос). С помощта на доверените си помощници Колт (Лоренцо Ламас) и Шорти (Бари Корбин), Хоуп се опитва да ги вкара в правия път, като ги смазва от работа почти по 12 часа на ден. Те се занимават с конете, почистват конюшните и вършат всякакви неприятни задачи, а Хоуп им обещава, че така ще се спасят от по-нататъшни наказателни процедури. След първоначалния шок две от момчетата показват признаци на разкаяние и дават надежди, че ще се поправят. Кийт обаче се оказва по-голямо предизвикателство. Той задига конски транквиланти и се спасява в планината.
16:00
ПОВТОРЕНИЕ - Тенистурнир “Индиън Уелс”
18:10
Време за готвене” - кулинарно предаване
20:00
Баща, син и любовници” c Джак Лемън, Джонатан Силверман Арам Котурян е преуспял бизнесмен, собственик на империя от супермаркети. Той е ядосан на своя разглезен син, който отказва да работи, защото баща му е супер богат. Достигнал до предела на своето търпение Арам предприема нещо много необичайно - пропилява цялото семейно богатство, с единствената мисъл да сплаши сина си и да го принуди да се вземе в ръце, като му помогне да си възвърнат изгубеното. Но плановете не се развиват така, както са планувани. Докато бащата се бори да постигне целта си, синът намира по-лесен начин за решаване на приблемите си, като се жени за богато момиче. Недоволен от резултатите, Арам напуска семейството. След години се връща и остава приято изненадан, от това което вижда…
21:50
ДИРЕКТНО - Тенистурнир “Индиън Уелс”
02:00
ДЕНЯТ” - информационна емисия
04:00
Хонгконг`97” c Робърт Патрик, Брайън Джеймс, Минг-На Уен Филмът е разказ за живота в Хонгконг точно преди да премине от британско към китайско влияние. Реджинъл Камерън е убиец, който работи за интересите на голяма корпорация в колонията. Изведнъж той се превръща в мишена за всеки наемник в града. С помощта на своя наставник в компанията, на най-добрия си приятел и на бившата си годеница, Камерън трябва да разкрие мотивите на убийците, които го преследват и да избяга от Хонг-Конг жив.

Диема Екстра

06:00
Илюминации” със Стенли Тучир,Бриджит Фонда Голяма фамлия италиански емигранти в Америка от години се изхранва от бизнес с фойерверки. Все по-нарастващата конкуренция обаче застрашава препитанието им. Фирмата е пред фалит, когато неочаквано италиански братовчед предлага помощта си. Той пристига в Америка и се влюбва, след което настава страшна бъркотия…
07:45
Антъни Цимер” със Софи Марсо,Иван Атал,Сами Фрей Кой е Антъни Цимер? Това е основната загадка във филма на Жером Сал. Полицията, предвождана от строгия Акерман, знае само, че той е един от най-големите перачи на пари. Цимер е майстор в дегизирането - постоянно си прави пластични операции,а често и операции на гласните струни, за да променя гласа си. Акерман знае обаче слабото му място - красивата Киара Манцони,с която според полицията Цимер ще се опита да се свърже скоро. Наскоро разведеният преводач Франсоа Теландие не знае абсолютно нищо нито за Цимер, нито за Киара, но скоро се оказва забъркан в техния свят, след като Киара избира наслуки мъж, с когото да се преструва, че е. Сега скромният преводач трябва да се справя със ситуацията, в която той е най-търсеният и преследван човек.
11:15
“[ДАртанян и тримата мускетари](/predavane/dartanyan-i-trimata-musketari.html)"/ІІ част/ c Винсен Елбаз, Емануел Беар, Хейно Ферш Интригата и отмъщението са лайтмотивът на тази поредна екранизация на великия роман на Александър Дюма "[Тримата мускетари](/predavane/trimata-musketari.html)". От една страна, е демоничното желание на кардинал Ришельо за господство над Франция. Той има зловеща помощница – милейди Уинтър, красива и загадъчна жена със свръхестествени способности. Но дали това ще е достатъчно, за да се противопостави на Дартанян и неговите приятели? Безразсъдни дуели, диви препускания, изпепеляващи конфронтации, страстни ухажвания съпътстват мускетарите в техния път към справедливостта, любовта и честта на кралицата.
14:45
В капан” c Айс Ти,Кол Бартлет Да спиш със съпругата на шефа си е наистина възбуждащо, но за Кайл Грифин това се оказва началото на големи проблеми. На младежът предстои да вземе диплома за архитект, когато е нает от голяма и престижна фирма. Пред него се открива светло бъдеще, но неусетно той се оказва оплетен в любовна афера с жената на началника си – Барбара. Младата жена има тъмно минало, за което държи да не се разчува. А Кайл се оказва на погрешното място в погрешния момент – един труп очевидно ще разбули тайната на връзката му и ще срине света около него.
18:15
“[ДАртанян и тримата мускетари](/predavane/dartanyan-i-trimata-musketari.html)"/ІІ част/ c Винсен Елбаз, Емануел Беар, Хейно Ферш Интригата и отмъщението са лайтмотивът на тази поредна екранизация на великия роман на Александър Дюма "[Тримата мускетари](/predavane/trimata-musketari.html)". От една страна, е демоничното желание на кардинал Ришельо за господство над Франция. Той има зловеща помощница – милейди Уинтър, красива и загадъчна жена със свръхестествени способности. Но дали това ще е достатъчно, за да се противопостави на Дартанян и неговите приятели? Безразсъдни дуели, диви препускания, изпепеляващи конфронтации, страстни ухажвания съпътстват мускетарите в техния път към справедливостта, любовта и честта на кралицата.
22:00
Нападение над участък 13” c Дре Де Матео,Габриел Бърн,Джон Легузиамо За да преживеят нощта, ченгета и престъпници трябва да се съюзят и да се борят заедно… В ранната сутрин на 31 декември престъпният бос Марион Бишоп (Лорънс Фишбърн) е арестуван от отряд за борба с организираната престъпност. Качен на затворнически автобус в компанията на още няколко криминално проявени, те потеглят в силната снежна буря към затвор извън Детройт. Тежкият снеговалеж отклонява авобуса към отдалечения полицейски участък 13, където временно настаняват затворниците. Дежурна в участъка е полицейска група, ръководена от сержант Джейк Рьоник (Итън Хоук), добро ченге, борещо се с лошите си спомени от фатална операция под прикритие. Но провокативната секретарка на участък 13 Айрис Фери (Дреа де Матео) и пиперливия ветеран Джаспър (Браян Денъхи) няма да допуснат работата да попречи на посрещането на Нова година, докато двама въоръжени мъже не нападат пазачите на автобуса. Те са отблъснати, но всички в участък 13 знаят, че ще дойдат още, за да освободят или убият Бишоп. Ченгетата, търсещи водач в неуверения Рьоник, и затворниците, търсещи подкрепа в безмилостния Бишоп, трябва да обединят сили, за да се борят за живота си. Докато накрая тънките линии между добро и зло се слеят.
01:30
“Тунелът” - І част

Диема Фемили

07:00
Езеро на съдбите - 215 - 216 еп.
08:00
Каменска - 11 еп.
09:25
Пипи дългото чорапче - 3 еп.
11:00
Езеро на съдбите - 215 - 216 еп.
12:45
Телестар
14:00
Каменска - 11 еп.
16:00
Турецки - 11 еп.
17:00
Пчеличката Мая - 59 еп.
18:00
Невинната ти” - 109 еп.
20:00
Спасители на плажа - Хавай - 36 еп.
22:00
Каменска - 12 еп.
00:00
Турецки - 12 еп.