Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 18 Април 2007 година

Диема +

07:00
Времето на вълка” c Изабел Юпер, Морис Бенишо, Беатрис Дал
09:00
Да не ти пука” c Кармен Електра, Сиско
13:00
Астерикс и Обеликс: Мисия Клеопатра” c Жерар Де Пардийо, Кристиян Клавие, Моника Белучи
16:40
ТЕЛЕСТАР
17:30
Време за пари” - телевизионна игра
20:00
Голисимо - предаване за футбол
21:30
Диема СПОРТ
00:15
Такси 3” със Сами Насери, Фредерик Дифентал Банда крадци, маскирани като Дядо Коледа, вилнеят из Марсилия и полицията е безсилна. Привлекателна китайска репортерка отвлича вниманието на комисар Жибер под претекст, че пише статия за полицията. Детектив Емилиен току-що е научил, че жена му е бременна. Шофьорът на такси Даниел, който наскоро е направил поредните подобрения на автомобила си, е поставен пред дилема - или колата, или гаджето Лили. След поредица от глупави грешки и забавни недоразумения, при които бандата белобради старци всеки път успяват да надхитрят полицията, Даниел и неговото супер такси се впускат в действие. Тази трета такси -авантюра се появява след два много успешни филма, а главните актьори отново поемат хитовите си роли за нови приключения на скорост 406 км/ч.
03:30
Телевизионно състезание” c Бруки Смит,Глен Фицджералд, Мерилуиз Бърки

Диема 2

06:00
Игра на пари” c Тимъти Хътън, Фреди Принц Джуниър, Питър Фолк
08:00
55 дни в Пекин” c Чарлтън Хестън, Ава Гарднър, Дейвид Нивън
11:00
ДИРЕКТНО - Тенистурнир “Мастърс - Монте Карло”
20:00
Разрушеният град” - 1 част c Винсънт Уолш, Шона Макдоналд, Закари Бенет Този филм пресъздава един от най-драматичните епизоди в историята на Канада. В разгара на Първата световна война, на 6 декември 1917 година, френският товарен кораб “Мон Блан”, натоварен с хиляди тонове взривно вещество и боеприпаси, се сбръсква с белгийски плавателен съд в пристанище Халифакс. При възникналата експлозия загиват над 2000 души, а 9000 са ранени. Два квадратни километра от територията на северен Халифакс са изпепелени, сринати са над 1600 къщи. Въпреки всичко обаче градът успява да възкръсне като Феникс от пепелта. В екранизацията на трагедията са използвани грандиозни специални ефекти, но режисьорът акцентира въргу личната драма и героизма на обикновения човек.
22:00
Нещата, които можеш да кажеш за нея” c Глен Клоуз, Камерън Диас, Холи Хънтър, Калиста Флокхарт Пет жени. Пет различни съдби. Несподелена любов, самота, щастие и отчаяние се редуват в лабиринта на живота… Филмът е изграден върху отделни фрагменти от живота на героите, чиито съдби се преплитат в ежедневието. Всеки мини епизод има и самостоятелно подзаглавие, собствени персонажи и собствен сюжет. Доктор Кийнър се грижи за своята майка инвалид. Тя постепенно разбира, че, покрай грижите за болната, животът просто я е отминал. Ребека е банков мениджър, чийто живот се е превърнал в сделка. Разбрала за “непланираната” си бременност, тя осъзнава, че една жена от улицата знае повече за живота й, отколкото самата тя. Роуз е самотна майка, която не е сигурна, дали трябва да продължи романтичната си връзка с мъжа, настанил се в къщата от другата страна на улицата. Кристина е млада жена, която се бори с нарастващата си депресия. Тя се грижи за своята умираща любовница, болна от рак. Кати е полицай. Тя разследва самоубийството на свой съученик, самотник също като нея.
02:00
ДЕНЯТ” - информационна емисия /повторение/
04:20
Гълъбите чакат” c Беноа Полворде, Морган Симон, Жан-Франсоа Девин