Архив телевизионни програми

Програма на телевизиите за 08 Юни 2007 година

Диема Фемили

07:00
Хотел Палас”- 3 еп.
08:00
Спасители на плажа - Хавай-18еп.
09:30
Оги и хлебарките” - 21 - 22 еп.
11:20
Принцесата и беднякът - 1 c Анна Фалки, Лоренцо Креспи, Николас Роджърс Животът на добрия крал Хамил е нещастен – той няма наследници. Това се променя, когато детето – вълшебник Гамеш използва способностите си, за да му помогне. Но завистливият магьосник Епос не е доволен от това и подрежда съдбата така, че единственият син на Хамил да бъде заменен с малко момиченце на име Мирабела. Наследникът на трона е отгледан в бедно селско семейство, заедно с още едно момченце и след години дори двамата магьосници не могат със сигурност да твърдят, кой е синът на краля – Леонардо или Адемаро. Минава време, децата стават юноши, запознават се с Мирабела и се влюбват в нея. Но съдбата и чувствата им все още са под контрол на Гамеш и Епос. Мирабела обича Леонардо и двамата искат да се оженят, но намесата на Епос обърква нещата. Тайната около това, кой е истинският престолонаследник, трябва да бъде разкрита, но няма ли това да донесе само страдания на младите влюбени?
13:45
Телестар
15:00
Жега в Акапулко - 16 еп.
16:00
Хотел Палас”- 3 еп.
18:00
Направление Юг - 49
20:00
Последният - 1 c Раул Бова, Рики Мемфис, Джорджо Тирабаси, Паоло.Сеганти, Бепе Фиорело, Франческо Бениньо Филмът е екранизация по истинската история на млад капитан в полицията. Роберто ди Стефано работи под кодово наименование “Последният”. В професионалните си среди той е станал пословичен със силно изявеното си чувство за справедливост и е посветил живота си на борбата срещу мафията. В отряда си той предпочита да подбира младежи, отдадени на професията, също като него. Хората му са способни млади хора, които, въпреки високия си дух и инициативност, са били понижавани в ранг. Месеците, които предстоят, ще им дадат шанс да докажат, че с тях са се отнесли несправедливо. Първата мисия на отряда ще е в Сицилия, където те трябва да заловят най-опасния мафиотски бос в Италия, останал неуловим в продължение на десетилетия.
00:00
“Сянката” c Алек Болдуин, Тим Къри, Пенелъп Ан Милър Базиран на известни комикси от 30-те години на миналия век, този филм отново поставя проблема за това, как атомно оръжие, попаднало в недобросъвестни ръце, може да превърне в заложник цялото човечество. Героят на Алек Болдуин се изправя срещу коварния Шиуан Кан, който иска да държи целия свят в подчинение заради ядрената бомба, с която се е сдобил по неведоми пътища. “Сянката” трябва да използва своята способност да става невидим, както и цялата комбинативност на ума си, за да победи злият Кан и да спаси цивилизацията.